Ekte afghantepper – stort utvalg av afghanske tepper

Afghanske tepper har et velfortjent godt rykte og er kanskje det mest kjente av alle afghanske produkter. Årsakene til det gode ryktet er flere. For det første er afghantepper estetisk tiltalende, med sine spennende farger (ofte dyp rød) og fascinerende mønstre. Men dette er også slitesterke og kraftige tepper som virkelig tåler å brukes. Dette er håndknyttede tepper som lages for å brukes. Kjøper du et afghanteppe, kan du stole på at du får et kvalitetsteppe med lang historie og tradisjon. En tradisjon som fortsatt er høyst aktuell og verdifull.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Ekte afghanske tepper.

Til tross for at afghanske tepper er så velkjente, er det kun en liten andel av befolkningen som lager dem, nemlig turkmenerne som bor i Afghanistan. Turkmenerne lever hovedsakelig i det nordlige og vestre Afghanistan og utgjør omtrent 3 % av befolkningen i Afghanistan. De lever for det meste langs den vestre og nordiske grensen, og det er her de fleste afghanteppene produseres. Samtidig kommer også en del afghanske tepper fra Pakistan, siden mange afghanere har flyttet over grensen etter den lange og sørgelige afghanske historien de siste 40 årene. Dette gjør ikke teppene mindre ekte, for det er den samme teknikken og den samme folkegruppen som lager teppene her, som de som lager tepper i Afghanistan.

Afghanteppe med høy kvalitet.

Det mest kjente afghanske teppet er definitivt Akhche-teppet, som nærmest er synonymt med afghanske tepper. Kjennetegnet på en Akhche er den spesielle røde fargen og elefantfotmønsteret. De knyttes for hånd og er kjent for sin gode kvalitet og slitestyrke. Men det finnes også andre afghanske tepper, som for eksempel det velkjente Kelim-teppet, der man umiddelbart fanges av de mange og vakre fargene og mønsterne. Som Akhche-teppet er det kjent for sin slitestyrke og gode kvalitet. For deg som ønsker et afghanteppe av høy kvalitet og til en rimelig pris, er det mye å velge mellom her hos oss på Trendcarpet. Vi byr alltid på fri frakt når du handler hos oss, samt fri retur om dette skulle bli nødvendig.

Tepper

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)