Antiskli teppe

Et antiskli teppe er en smart og funksjonell løsning som gir trygghet og komfort i ditt hjem. Dette spesielle teppet er utstyrt med en anti-skli-belegg som bidrar til å forhindre at teppet sklir eller flytter seg når det er plassert på harde gulvflater.

Antiskli teppe - gratis levering

Antiskli tepper finnes i ulike former, størrelser og stiler, slik at du kan finne en som passer til dine behov og din innredning. Rektangulære tepper er vanlige alternativer, og de kan plasseres i områder hvor gulvet ellers kunne være glatt, for eksempel på fliser eller tregulv.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Størrelse
Form
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Antiskli teppe - rask levering

Det spesielle anti-skli-belegget på baksiden av teppet er vanligvis laget av gummi eller annet gripende materiale. Dette belegget gir en pålitelig og trygg overflate som forhindrer teppet i å skli når du går eller står på det. Det er spesielt nyttig i områder som entré, kjøkken eller bad, hvor det er økt risiko for å skli på glatte gulv. Designet på et antiskli teppe kan variere fra enkle og ensfargede stiler til mer dekorative alternativer med mønstre og teksturer. Du kan velge en farge og et mønster som passer til rommets innredning og personlige smak. I tillegg til å forhindre at teppet sklir, gir et antiskli teppe også en myk og komfortabel overflate for føttene. Det kan bidra til å absorbere støt og redusere fotbelastning, noe som er spesielt viktig på steder hvor folk beveger seg mye. Uansett hvordan du velger å bruke det, er et antiskli teppe en praktisk og trygg løsning for å forbedre sikkerheten i ditt hjem. Det gir en myk overflate, forhindrer at teppet sklir, og gir deg fred i sinnet når du beveger deg på harde gulvflater. Et teppe med anti-skli-belegg er ikke bare en funksjonell detalj; det er også en trygg og estetisk tilføyelse til din innredning.

Tepper