Avlange tepper (løpere)

En av de mest populære teppeformene er naturligvis det avlange teppet. Et avlangt teppe kan for eksempel brukes som hallteppe, kjøkkenteppe eller gangmatte, men det kan også brukes i andre rom som ikke er lange og smale. Lange tepper kalles også for løpere og er en vanlig form på de ekte, orientalske teppene. Her kan teppene være ekstremt lange og smale. Blant våre sisaltepper og plastmatter kan du også velge din egen lengde! 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

UTENDØRS TEPPE LØPER | JUTE TEPPE LØPERSISAL TEPPE LØPERFILLERYER LØPERRYETEPPE LØPERULLTEPPE LØPERPERSISKE LØPETEPPER | ORIENTALSK TEPPE LØPER | MAROKKANSK BERBER-TEPPE LØPER | TEPPER 80X300TEPPER 80X200TEPPER 70X200TEPPER 80X250

 

Avlange tepper i alle typer

De avlange teppene hos Trendcarpet finnes i mange forskjellige utgaver. Her finner du alt fra afghanske kelimtepper, berbertepper som løpere og det persiske Ziegler-teppet, samt moderne bomullstepper, ulltepper, Wilton-tepper og mange flere. Ønsker du et avlangt teppe (løper) i egen størrelse, anbefaler vi de moderne sisalteppene eller våre svenskproduserte plastmatter fra Horredsmattan. Her velger du lengde etter egne mål. 

Rask og gratis levering av alle avlange tepper.

Alle orientalske tepper, både bomulls- og ulltepper, finnes på lager for omgående levering. Ønsker du spesialmål på plastmattene eller sisalteppene våre, har vi maksimal leveringstid på to uker, men vanligvis går det mye raskere. Kjøp et avlangt teppe på en trygg og sikker måte med faktura, slik at du mottar varen før du betaler. Velger du faktura, har du 14 dagers betalingsfrist. 

Løper teppe

Avlange tepper er populære alternativer til smalere rom, som hallen eller gangen. Mange velger også en løper til kjøkkengulvet, for eksempel en fillerye. Hos oss finner du avlange tepper i en mengde flotte design – både ensfargede og mønstrede. En vakker løper i gangen vil myke opp et rom som ellers fort kan føles mørkt eller pregløst. Den vil også være noe av det første man møter når man kommer inn i huset. Et flott løper teppe føles innbydende og uttrykker både personlighet og varme. Hos oss finner du et stort utvalg av løpere i ulike mønstre, farger og materialer!

Løper teppe til entreen

Belysning, speil og bilder kan gjøre mye for atmosfæren i en smal og mørk gang, men lite slår vakre tekstiler. Et vakkert teppe skaper hygge og liv og indikerer lunhet. Dersom du ønsker å gi inntrykk av et større og mer romslig område, vil et lyst og langt løper teppe være løsningen. Dette reflekterer dagslyset på en naturlig og flott måte. Et fargerikt teppe kan derimot løfte humøret og fremheve detaljer i interiøret. Mange moderne hjem er malt og innredet i hvite, beige eller grå toner. Dette er en fin palett å spille fargerike interiørdetaljer opp mot, som en herlig knallfarget fillerye, eller en kelim i et flerfarget mønster. Hvorfor ikke være litt dristig og legge en mønstret orientalsk løper oppå vegg-til-vegg-teppet eller sisalmatten?

Materialer i våre avlange tepper

På kjøkkenet, i entreen og i andre rom med mye fottrafikk vil det være spesielt praktisk med tepper i materialer som er både slitesterke og enkle å rengjøre. Sisal vil være et godt valg her, da disse har gjerne har en nøytral og delikat farge som går godt sammen med de fleste underlag. Om du velger et løper teppe i sisal eller plast fra vårt sortiment, kan du dessuten selv bestemme ønsket lengde. Våre lange, smale afghanske ull- og bomullstepper er for rene smykker å regne! I likhet med sisalteppene er også disse kjent for å være slitesterke og holdbare. Et tradisjonelt og hyggelig alternativ er selvfølgelig en god og livlig fillerye i polyester og bomull.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU