• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Tepper løpere

En av de mest populære teppeformene er naturligvis det avlange teppet. Et avlangt teppe kan for eksempel brukes som hallteppe, kjøkkenteppe eller gangmatte, men det kan også brukes i andre rom som ikke er lange og smale. Lange tepper kalles også for løpere og er en vanlig form på de ekte, orientalske teppene. Her kan teppene være ekstremt lange og smale. Blant våre sisaltepper og plastmatter kan du også velge din egen lengde! 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Avlange tepper i alle typer.

De avlange teppene hos Trendcarpet finnes i mange forskjellige utgaver. Her finner du alt fra afghanske kelimtepper, berbertepper som løpere og det persiske Ziegler-teppet, samt moderne bomullstepper, ulltepper, Wilton-tepper og mange flere. Ønsker du et avlangt teppe (løper) i egen størrelse, anbefaler vi de moderne sisalteppene eller våre svenskproduserte plastmatter fra Horredsmattan. Her velger du lengde etter egne mål. 

Rask og gratis levering av alle avlange tepper.

Alle orientalske tepper, både bomulls- og ulltepper, finnes på lager for omgående levering. Ønsker du spesialmål på plastmattene eller sisalteppene våre, har vi maksimal leveringstid på to uker, men vanligvis går det mye raskere. Kjøp et avlangt teppe på en trygg og sikker måte med faktura, slik at du mottar varen før du betaler. Velger du faktura, har du 14 dagers betalingsfrist. 

 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski