Baderomsmatter

Vi både starter og avslutter dagen på badet. Da er det også en fordel at rommet er både innbydende, rent og behagelig. Et baderom teppe kan både gi opplevelsen av velvære og pynte opp rommet på en enkel og vakker måte. Er baderommet nøytralt innredet, kan nettopp et gulvteppe sørge for at din personlige stil og identitet i større grad kommer fram i alle husets områder. I vårt sortiment finner du flere flotte tepper til baderom, i ulike former og fasonger. Disse er spesielt designet for å tilføre både stil og sikkerhet til ditt bad.

genast bidrar till högre trivsel. Men en matta i badrummet behöver också tåla fuktiga miljöer och vara säker. Här har vi samlat de badrumsmattor du kan köpa hos oss på Trendcarpet – givetvis av hög kvalité och till bra priser!

Les merLukk
+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Baderomsmatter for økt sikkerhet

Det er viktig å ha et baderom teppe som tåler både fuktighet og mye bruk over tid. Badet har en naturlig høyere fuktighetsgrad enn hjemmets øvrige rom, og baderomsgulvet eksponeres oftere for vann når noen dusjer eller bader. Et baderomsteppe vil dermed utsettes for mer fuktighet enn tepper i andre rom. Våre tepper er produsert i vannbestandige, slitesterke tekstiler som gjør seg godt på badet. Disse frastøter både smuss og fuktighet, og har naturligvis også enkelt vedlikehold. Et teppe på baderomsgulvet gir et estetisk løft til rommet der personlig hygiene står i fokus, i tillegg til å tilføre litt mer sikkerhet. Legg et baderom teppe utenfor dusjen eller badekaret for å unngå å skli på det våte gulvet.

Et teppe du har bruk for

Våre flotte tepper passer til våtrom der dusj og eventuelt badekar er en naturlig del av interiøret. Et behagelig og estetisk baderomsteppe egner seg også utmerket på for eksempel gjestetoaletter eller vaskerom. Det er deilig med noe mykt å stå på mens man gjør seg klar på morgenen eller før man skal legge seg om kvelden. De fleste baderom har mange harde overflater som reflekterer mye lyd. Våre baderomstepper vil også gjøre ditt bad til et akustisk behagelig område, da et mykt teppe reflekterer lyd svært godt. Her finner du baderom teppe i ulike størrelser og former, med innbydende farger og mønstre for å gi det lille ekstra til ditt bad.

Tepper

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)