Beige tepper

Et beige teppe er enkelt å tilpasse resten av innredningen. Beige tepper er elegante og stilrene – tepper i beige finnes i en mengde stiler og utførelser, og det finnes noe for alle hjem. Se gjerne på våre beige tepper i Trendcarpet Art Line. Her finner du moderne beige tepper eller beige tepper inspirert av de orientalske mønstrene, og som både er rimelige og fulle av kvalitet. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Størrelse
Form
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

RØDT OG BEIGE TEPPER | RØDT OG SORTE TEPPERRØD TEPPE MØRKERØDTBEIGE TEPPE LANG HAUGBEIGE TEPPE GRØNNBEIGE TEPPE 140X200BEIGE TEPPE 200 X 300 | BEIGE TEPPE MØNSTERSTORT BEIGE TEPPEBEIGE TEPPE GULLBEIGE TEPPE VINTAGEBEIGE TEPPE STUEBEIGE TEPPE HVITTBEIGE TEPPE RUND | BEIGE TEPPE KREMBEIGE TEPPE SORTBEIGE TEPPE 160X230BEIGE TEPPE BLÅTTBEIGE TEPPE KORT HAUGBEIGE TEPPE GRÅ | BEIGE TEPPE BRUNGRÅTT OG BEIGE TEPPE | GRØNT OG BEIGE TEPPESTUETEPPE BEIGE | TEPPE BARNEROM BEIGE | UTETEPPE BEIGERUNDT TEPPE BEIGERYETEPPE BEIGE | VISKOSE TEPPE BEIGEULLTEPPE BEIGE 

Beige tepper til ulike rom.  

Beige tepper kommer i alle tenkelige materialer og stiler – fra de enkle ensfargede plastmattene til pene tyrkiske eller afghanske kelimteppene. For den som trenger et teppe til stua, finnes det garantert et beige teppe som passer inn – uansett hvilken stil du har. Nesten uansett behov eller krav finner du et beige teppe som passer akkurat deg – og som passer perfekt inn i innredningen uten at det drar til seg oppmerksomheten. 

Beige teppe fra Sverige, Tyrkia, Orienten. 

Mange av våre beige tepper er laget av svenske produsenter, svenske kvalitetsselskaper som virkelig kan tepper. Kombiner det enkle og stilrene beige med et klassisk skandinavisk design hos Horredsmatten, og du får et resultat med høy internasjonal klasse. Hvis du i tillegg kjøper ditt nye beige teppe fra oss, byr vi også på frakten i tillegg til 14 dagers åpent kjøp med fri retur. Så her er det bare å velge og vrake, og når du har bestemt deg, kan du regne med rask levering!

Beige teppe

Et beige teppe passer perfekt i de fleste norske hjem. Beige er en fin og delikat naturfarge som er lett å kombinere med både andre naturfarger og sprekere innslag. I tillegg trekker beige til seg lyset uten å være altfor lyst for øyet, slik som med en klarere hvitfarge. Vi tilbyr en rekke beige tepper som gir en varm og myk følelse til ethvert rom i hjemmet. Her finner du beige tepper i mange ulike størrelser og mønstre, til å passe din personlige stil.

Beige teppe materialer

Våre ulike materialer passer inn i ethvert interiør – med både naturlige og syntetiske fibre. Et nydelig ryeteppe egner seg utmerket under spisebordet, da det både er naturlig lofritt og smussavvisende. Eller ønsker du kanskje et beige teppe i ull til kjøkkenet? I tillegg til å se nydelige ut, kan ulltepper gi god varme til en kjølig gang eller betonggulv. Våre viskosetepper er derimot både myke og vakre, og tilfører rommet en unik dybde. Det silkemyke materialet føles spesielt herlig under bare føtter, og gir en følelse av luksus hjemme. Her finner du tepper beige i flotte, moderne design, samt praktiske og flotte naturmaterialer som sisal, hemp og jute.

Beige gulvteppe til utendørsbruk

Flere av våre gulvtepper i naturlige fibre egner seg også godt til utendørsbruk. Her må du kun huske å henge opp teppet til tørk etter kraftig regnvær, for å bevare teppenes høye kvalitet og levetid. Et beige teppe sklir rett inn i ethvert design, og skjuler også smuss naturlig i selve fargen. Som med alle andre møbler, er derimot vedlikehold av våre tepper viktig for at disse skal holde seg fine over lenger tid. Gjør støvsuging av teppene til en vane, helst minst én gang i uken. Teppebanking er også lønnsomt for blant annet våre naturlige fibre som ull, bomull og hemp. Legg ditt gulvteppe beige over et rekkverk, og bank teppet fra undersiden for å fjerne støvpartikler som har trengt seg inn i fibrene.

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)