Blå tepper

Blå er en av de mest populære fargene på tepper, og vi har et stort sortiment av mange forskjellige tepper i ulike blåfarger. Her finner du alt fra bomull- og ulltepper til maskinproduserte og naturlige tepper i hemp, jute og sisal. Blant de mest solgte av våre blå tepper kan vi nevne Silje, Slite, Calinda og Zaira. Vi anbefaler også Pagham, Tuva og Heraklion. Ser du etter et blått teppe, finner du et stort utvalg til skikkelig gode priser.  

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

BENSINBLÅ TEPPE | BLÅ TEPPE VINTAGEBLÅ TEPPE RUNDBLÅ TEPPE GULL | BLÅ TEPPE MØNSTERBLÅ TEPPE TURKISBLÅ TEPPE GRÅRØDT OG BLÅTT TEPPEBEIGE TEPPE BLÅTTGRÅ TEPPE BLÅTEPPE BARNEROM BLÅ | UTETEPPE BLÅRUNDT TEPPE BLÅTT | RYETEPPE BLÅBLÅTT ULLTEPPE 

Blå tepper med fri frakt

trendcarpet.no tilbyr gratis frakt og åpent kjøp i 14 dager på alle våre tepper. Finner du et blått teppe som du liker, kan du trygt bestille det hjem med faktura og se om du liker det før du betaler. Leveringstiden i Norge er 1–2 dager, og alle bestillinger som legges inn før kl. 14, sendes samme dag (mandag til fredag), eller den sendes neste dag. 

Blå tepper

Blåfarger er både vakre og beroligende, og kan brukes i de fleste rom i huset. Farger passer i en rekke interiørstiler, og vil være ideelle for barnerom, da blå tepper skjuler smuss og fremhever lekene! Et teppe i blåtoner kombinert med grå nyanser som skifer er lekkert, mens askegrått tilbehør og dekor virkelig skaper et klassisk og elegant interiør. Skap et moderne, avslappet rom med våre blå tepper, enten det er til ditt private hjem eller til kontoret. Et subtilt blått teppe skaper en beroligende og avslappet atmosfære.

Blå tepper i alle nyanser

Blå tepper i mørkere toner fungerer godt sammen med mer nøytrale farger. Hvorfor ikke kombinere hvite vegger og lyse møbler med mørkeblå tepper for å skape et beroligende, maritimt tema? Mørkeblå tepper er et utmerket valg for familier med kjæledyr, da de skjuler både hår og flekker. Marineblå tepper er et godt valg for både moderne og mer tradisjonelle hjem. Teppe blå er nydelig sammen med tremøbler, og mot lysere farger i innredningen. Lyseblå tepper er utmerket for rom som ikke får så mye naturlig sollys. De absorberer ikke så mye lys som mørkere tepper, noe som gjør at rommene føles lysere. Kombiner lyseblå tepper med lysere farger for å skape mer liv i området.

Tepper blå

Blå tepper er allsidige og kan kombineres med en lang rekke farger. Blått assosieres ofte med himmelen, evigheten og det hellige, samtidig som det har en beroligende effekt. Denne flotte fargen kan enkelt kombineres med andre nyanser i samme farge for å skape en elegant, monokrom stil. For å forankre rommet kan du bruke mørkere marineblått i kombinasjon med lysere vegger, og bruke en nyanse midt imellom på møblene. Liker du litt dramatikk? Da kan du kombinere blått med røde toner. Bruk dypblått og en lysere rødtone for en iøynefallende stil. Det skaper et levende rom som med fordel kan balanseres ut med nøytrale farger som grått, hvitt eller brunt. Vi tilbyr et stort utvalg av blå tepper i mange stiler, former og blåtoner.

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)