doble gardiner

doble gardiner

Det er tid for å kjøpe nye gardiner? En gardin skal være nøkkelen til en luksuriøs hotellfølelse som gir en koselig atmosfære. Men i stedet for én gardin kan du kjøpe et par gardiner, altså to gardiner lag på lag, som skaper en herlig kombinasjon. Dette gir rommet et virkelig flott tillegg som vil løfte hele rominnredningen.

Å ha doble gardiner er et svært godt valg for å skape en slags hotellfølelse hjemme. Effekten man får med lag-på-lag-gardiner er veldig herlig. Tenk deg et lag med spesialgardiner og det andre laget med linngardiner. Dette skaper en luksuriøs følelse samtidig som kombinasjonen også tiltrekker seg flere øyne.

 

doble gardiner

 

Heng gardinene så høyt opp i taket som mulig, da dette vil skape en illusjon av at rommet er større enn det egentlig er.

Dobbel gardinskinne

Når du skal henge opp to gardiner, er det viktig at du monterer en gardinskinne med to spor. Slik blir det mulig å henge opp to gardiner og skape den effekten vi er ute etter.

Skal man montere gardinen direkte i taket? Det anbefaler vi for å få til en virkelig luksuriøs følelse. De fleste gardinskinner kan festes enten i taket eller på veggen.

 

doble gardiner

 

 

Doble gardiner til soverommet

Du kan også ha doble gardiner til soverommet, noe som er et perfekt tillegg da du kan justere lysinnslippet. Dette fungerer spesielt bra med blendingsgardiner eller tunge fløyelsgardiner, da gardinen vil stoppe sollyset fra å komme inn og forstyrre deg når du sover.

Å kombinere ulike materialer kan skape noe fantastisk fint. Prøv for eksempel å ha et par mørkere fløyelsgardiner sammen med lyse linngardiner. Eller lyse blendingsgardiner sammen med en mørkere nyanse av linngardiner.

Det blir også fine mønstre når du velger å lukke én eller begge av dem. Dette gjør også at du kan stenge ute lyset med sammetstoffet og la linngardinen stå for det fine.

doble gardiner

Eller hvorfor ikke kombinere en linngardin med en spesialgardin? På den måten får du en veldig vakker detalj og skaper en naturlig følelse i rommet.

Når det er på tide å velge gardiner til soverommet, bør du tenke på hvilke farger du har for øyeblikket. Slik at du kan kombinere gardinene med fargene i hjemmet, slik at de passer godt sammen. Noen ganger kan man gå ett skritt videre og prøve å få det til å passe godt sammen med andre materialer i rommet. Et rom med mange treobjekter kan gi en annen følelse enn et litt mer moderne rom med metallobjekter. Det andre viktige er også hvilken type gardin du skal skaffe.

Kjøper du fløyelsgardiner eller blendingsgardiner, kan det skape et mykere lys i hjemmet. Mens hvis du går for en lett linngardin sammen med en spesialgardin, vil det skape en herlig følelse der rommet virker mer åpent og større.

Lengde? Hva hadde du tenkt angående lengde? Hvis du kjøper lange gardiner, kan det gi en bestemt følelse, mens kortere gardiner gir en annen. Du kan også kombinere begge deler for å skape noe unikt som ikke mange andre har. Vi vil påpeke at gardinens lengde er viktig å tenke på for å oppnå den elegante stilen og den luksuriøse følelsen.

Oppsummering:

Doble gardiner er perfekte for å skape et luksuriøst rom. Velg riktig gardinskinne, heng gardinene høyt i taket. Tenk gjennom hvilken lengde du ønsker og hvilke typer stoff du vil kombinere. Ikke glem å planlegge fargekombinasjonen din også. Avhengig av om du velger tynne eller tykkere stoffer, vil dette påvirke både innredningen og sollyset.

Tenk på hvilke materialer du ønsker. Vil du gå for to like gardiner, eller vil du blande og matche to ulike? Det finnes uendelige kombinasjoner, både når det gjelder materialer, farger og nyanser.

Vi hos Trendcarpet har ferdige gardinlengder slik at du kan kjøpe gardiner som når helt ned til gulvet. Husk å lese mer om vårt utvalg!



2023-03-27

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)