• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Hva med et ryeteppe?

Hva med et ryeteppe?

Ryeteppet er teppet som aldri blir «gammelt» og alltid holder seg trendy. Hvem kjenner ikke noen, uansett alder, som har hatt, vil ha, eller har denne typen teppe?

Teppet er laget med mange knuter på flosstråder, ja du leste riktig, akkurat som den nye dansen.  Floss med knuter brukes vanligvis i sammenheng med sengetepper og ryetepper. Teppet blir vevd på en vevstol med bleket lin i bunnen, og knutene er tilgjengelig i varierende stoffer og garn. Det finnes to typer av slike tepper, hel og halv. Akkurat som det høres ut handler det om garnet, enten dekker garnet hele teppet, eller så danner garnet kun et dekorativt mønster på deler av ryeteppet.

Det aller beste med disse teppene er at de er tilgjengelige i alle mulige former; firkantede, avlange, runde og ovale. Om du vil ha et teppe som dekker hele gulvet fra vegg til vegg kan også tilpassete størrelser lages. Hvem kan ikke se for seg et helt soveromsgulv, for eksempel, dekket av dette myke, skinnende og lodne teppet?

Å kjøpe ryetepper betyr ikke lenger at du kun har et begrenset utvalg mellom et par modeller og farger å velge mellom. Du kan velge mellom alle farger i regnbuen; rød, oransje, grønn, turkis, beige, lilla, rosa og det er selvfølgelig ryetepper tilgjengelig i sort, hvit og grå.

Det finnes både modeller med lengre garn og kortere garn, men de har alle til felles at de er myke og komfortable å gå på. En av fordelene med disse teppene er at de ikke loer og er generelt enkle å håndtere. De kan støvsuges som vanlig, og du kan fjerne flekker med en fuktig klut med en gang de skulle oppstå. Ellers: ta teppet med til en autorisert tepperenser du stoler på.

Når du velger ut et teppe kan du velge mellom ulike farger og mønstre, men her er noen tips når det kommer til størrelse, form, og plassering. For eksempel, et 160x230 cm teppe er perfekt for en sofa som er 2 - 2.5 meter lang. Teppet bør ikke være kortere enn sofaen er lang. For et større rom kan du ha et ryeteppe som er 200 x 300 cm med to kortere sofaer på 2 meter på hver side av teppet, i stedet for en større 3-meters sofa. Denne typen design passer bedre i en lounge ettersom sofaene/lenestolene står ovenfor hverandre.

Hos Trendcarpet vil du finne mange ulike ryetepper og farger som passer inn i ditt interiør. Her finnes de populære modellene Cozy, Fancy, Spectrum, Lounge, Elegance og Soft Deluxe. Modellen jeg liker best er Cozy, fordi garnet er tynt, skinnende og litt kortere. Flere fordeler er at de alltid har gratis frakt og gratis retur, uansett om pakken er levert i butikk eller direkte på døren.

/ Amanda2018-11-01

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski