• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Hvor passer runde tepper?

Hvor passer runde tepper?

Trenger du å fylle ut et uvanlig formet område hvor et vanlig rektangulært teppe ikke passer?

Et rundt teppe bør være det første du tenker på hvis du har et uvanlig formet område som bør fylles ut. Områder som bad, entréer og områder med flere innganger passer perfekt til runde tepper. Et rundt teppe skaper en følelse av flyt siden de ikke vender i noen spesiell retning.

Runde tepper er spesielt bra for de som har små boområder som for eksempel en leilighet. De er svært enkle å finne plass til og virker aldri malplassert selv om det er trangt. Et mønstret rundt teppe er noe som fanger øyet. Det blir rommets fokuspunkt og er en veldig god måte å gi litt lys og farge til et ellers kjedelig rom. I stedet for å forplikte deg til tapet eller kunst å henge på veggen kan et enkelt, rundt teppe gjøre et rom eller trangt område levende og elegant.

Et rundt teppe er en veldig billig måte å gi et rom som ser ut til å mangle noe, litt ekstra. Det er en minimalistisk løsning på et problem som nesten alle opplever. Hvordan gir man et rom noe ekstra uten å tømme kontoen eller overdrive? Et enkelt, rundt teppe vil overraske deg mer enn du tror.

En tommelfingerregel når du ser etter et teppe til et bestemt rom er å prøve å finne et teppe som passer til sitteområdet heller enn et teppe som passer til hele rmmet. Den store fordelen med et rundt teppe er at du noen ganger kan jukse i forhold til denne regelen, siden runde tepper er veldig allsidige. Hvis de ikke passer ett sted kan du lett finne et annet sted som passer. Hvis et firkantet teppe for eksempel ikke passer rommet det ble kjøpt til, kan det være litt vanskeligere å finne et annet rom som passer.

Etter min mening kan du ikke gjøre feil med et fancy eller koselig rundt teppe. Ikke bare gir teppets levende farge liv til ethvert rom, men de er også ganske luksuriøse og komfortable å gå over.

Hos Trendcarpet har vi et bredt utvalg runde tepper å velge blant, med mange forskjellige farger, størrelser, mønstre og teksturer. Vi har alt fra runde jutetepper til runde flosstepper, med størrelser som varierer fra 80 cm til 160 cm. Så enten du trenger et 80 cm rundt mayateppe til å gi gulvet et interessant mønster, eller et 160 cm flossteppe for å gi farge og liv til stuen din trenger du ikke å lete videre.2019-05-20

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski