• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Hvorfor du bør bruke putetrekk

Hvorfor du bør bruke putetrekk

Tilbehør du må ha og som gir tonnevis med ofte oversett verdi er et putetrekk. Putetrekk passer inn i nesten alle typer interiørdekor takket være den lange rekken variasjon som finnes tilgjengelig. Fra kuskinn til fargerike kilim-putetrekk finnes det en pute for alle rom. Enten du bor alene eller sammen med familien er et putetrekk enkelt og rimelig tilbehør som enkelt kan brukes til å dekorere hjemmet ditt og gi møblene dine et unikt utseende. Og takket være putetrekkenes rimelige pris kan du fortsette å forandre dem igjen og igjen for en ny look og stil.

En av de viktigste tingene du bør ta med i vurderingen når du velger riktige putetrekk er hensikten deres og hvordan fargetemaet passer inn hjemme hos deg. Hvis du tenker på å legge til puter til møbler som ser moderne ut i pastellnyanser bør du vurdere å skaffe puter som utstråler farge som våre fløyels- eller kilim-puter. På den andre siden, hvis du planlegger å ha puter i en stue med gamle møbler med blassere farger kan en kuskinnspute være perfekt, hvis du ønsker en mer klassisk og moderne look. Stripete puter med flere design som våre kilim-puter er perfekte for både avslappede og formelle rom.

I tillegg til at de får hjemmet ditt til å se moteriktig og dekorativt ut, har putetrekk også en annen viktig faktor du bør vurdere – hvor komfortabelt det er. Putenes komfortfaktor spiller en større rolle i private rom som et soverom eller et kontor hvor de sannsynligvis ikke blir sett av gjester. Det er en god idé å velge myke stoffer som fløyel når du velger putetrekk til soverommet, heller enn en grov overflate som kuskinn.

Hvis du vil ha noe med historie bak seg bør du vurdere våre kilim-putetrekk. Kilim-puter kommer fra flere forskjellige orientalske land, men de fleste av dem kommer fra Tyrkia, hvor de selges av lokale kjøpmenn fra alle deler av landet. Hver region i Tyrkia har sitt eget tradisjonelle, unike mønster og farger som daterer seg tilbake hundrevis av år i historien. Alle putetrekk har sin egen individuelle historie bak seg, noe som utgjør et flott samtaleemne hvis du har gjester på besøk. Våre kilim-putetrekk er håndknyttede i Tyrkia og er autentiske.

Sammenlignet med annet dekorativt tilbehør, er putetrekk relativt billige og enkle. Det gjør dem til et fantastisk kjøp som gir et rom så mye, enten det er en stue eller soverom.2019-05-27

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski