• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Kanskje en lærpuff eller hvorfor ikke fløyel?

Kanskje en lærpuff eller hvorfor ikke fløyel?

I dagens hjem har 9 av 10 en puff, som ikke er så rart siden det er det mest åpenbare interiørdesignet og sitteplassen i et interiør. Den er komfortabel å sitte på, lett å flytte på og utrolig vakker å se på. Kanskje du allerede har en eller flere puffer, noe som er helt greit, puffen er her for godt!

Modellene jeg liker best er Marokkanske puffer og fløyelspuffer, som er de mest populære på markedet. Overalt på nett, sosiale medier og i ukeblader ser du alltid en av disse 2 skjønnhetene, ikke rart man får beslutningsvegring for hvilken man skal velge. Under snakker jeg mer om materialer, funksjon og tips som gjør det lettere å velge mellom lær og fløyel. Håper du finner litt hjelp i denne jungelen av puffer.

Marokkansk lærpuff
La oss begynne med materialet. Lær er hud som er behandlet for å bli motstandsdyktige mot nedbrytning samtidig som den naturlige styrken og elastisiteten bevares. Denne behandlingen kalles garving – en prosess der man behandler dyrehud for å skape lær. Huden er selvsagt fra Marokko og er behandlet i garverier i Marrakech, en gammel metode for å behandle og farge hud. De er håndlaget og glidelåsen under puffen er godt laget. Rett og slett et naturlig og genuint materiale som er perfekt til bruk i en Marokkansk puffer og som gir den lang holdbarhet.

Grunnen til at jeg liker denne modellen er fordi den utstråler varme. Du ser vanligvis denne type puffer i forskjellige bruntoner og hvis du ser etter mer rustikt interiør, anbefaler jeg en marokkansk puffer på det sterkeste. Selvsagt finnes det mange morsomme og fine farger som du kan bruke for å gjøre interiøret mer livlig. Siden puffene er håndlagde og unike, kan utseendet variere noe. Den vanligste størrelsen er rundt 30 cm høy og 60 cm i diameter og kan variere avhengig av hvor mye den er polstret. Selvsagt kan du endre polstringen avhengig av hvor kompakt du vil ha den. Eksempler på polstring kan være puter eller tepper.

Fløyelspuff
Så har vi den andre modellen, som er mer ettertraktet og utbredt enn den tidligere puffen. Ikke så rart siden fløyel er det heteste materialet i 2018. Før i tiden var fløyel mest brukt av kongelige og i religiøse klær, men i dagens samfunn kan du se klær, gardiner, slips og, selvsagt, fløyelspuffer. Store eller små, med eller uten lagring, det har ikke noe å si, men det heteste du kan bruke i interiøret er definitivt en fløyelspuff. Den vanligste fargen er forskjellige gråtoner, men så finnes det også en puff i rosa. Denne typen puff passer inn i et mer stilfullt hjem og et interiør som streber etter luksus. Disse puffene finnes i mange mørke og koselige nyanser, perfekte om høsten, men også i friske pastellfarger. Som alle detaljer finnes det noe for alle.

Tro det eller ei, men på skrivende tidspunkt har jeg faktisk vurdert og vil legge inn en bestilling på fløyelspuffen i rosa. Ha en fin kveld!

/ Amanda2018-10-18

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski