• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Se for deg hva et stueteppe kan gjøre for hele huset

Se for deg hva et stueteppe kan gjøre for hele huset

Som oftest er det stuen som er sentrum av huset eller leiligheten, som et av de rommene du bruker mest tid i når du er våken. Det er det rommet du vanligvis leder gjestene inn i. Det er det rommet du oftest slapper av og bruker tid med familien i. For meg er det det viktigste rommet i hele huset mitt. Selv om det kan være litt rot på soverommet og kjøkkenet, må alltid stuen være ren, ryddig og harmonisk. Jeg tror at det er flere som føler det samme som meg, og dette er grunnen til at jeg og mange andre velger å bruke litt ekstra tid og penger på å gjøre stuen ekstra fin og koselig.

En enkel måte å endre en stue på, og for å få den spesielle følelsen og gjøre det mer koselig, er å finne det perfekte stueteppet. Et stueteppe kan gjøre et helt rom. Bare fordi det finnes mange ulike typer stuetepper betyr det ikke at det er vanskelig å finne det teppet som passer best til deg og ditt rom. Det du må finne ut først er hvilken stil og funksjon stueteppet ditt skal ha. Du kan enten velge å tilpasse resten av interiøret til stueteppet, eller å finne et teppe som passer til det du allerede har i rommet. For meg var det det første valget som gjaldt. Jeg fant et teppe som jeg elsket, kjøpte det og fant møbler til stuen som passet til teppet.

Man kan hente inspirasjon fra kunst og mote. Eller leter du kanskje etter et eksklusivt designerteppe å ha som stueteppe, eller kanskje et orientalsk teppe med klassisk design? Trendcarpet har, i samarbeid med designere, utviklet en kolleksjon med stuetepper av høyeste kvalitet til gode priser. Både mønsteret og materialene i stueteppene har blitt utviklet sammen med designere og eksperter på tepper. De blir produsert i den delen av Europa der kunnskapen om tepper er størst, nemlig i Europas to teppekongedømmer, Belgia og Tyrkia. Resultatet er en kolleksjon med stuetepper i et utvalg design og farger. Det finnes alltid et stueteppe for enhver stue.2018-11-13

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski