Våre anbefalte skandinaviske tepper

Våre anbefalte skandinaviske tepper

Skandinavisk design er en av de mest ikoniske og anerkjente stilene i dag. Den er kjent for sine lyse og fargerike tepper som kontrasterer med hvite vegger og hvitvaskede gulv. De skandinaviske landene Sverige, Norge og Danmark er kjent for sine kalde temperaturer og lange, mørke vintre. Derfor er det viktig å ha et interiør med fargerike tepper som lysner opp hjemmet. Skandinavisk design er full av motsetninger – nøytralt fargede vegger og gulv mot sterke tekstiler med mønstre. Det er ikke rart at skandinaviske tepper er på vei opp. Her er noen tepper vi anbefaler sterkt for alle som vil ta sine første skritt mot den ikoniske skandinaviske looken.

Vår flerfargede fillerye Lindy er et teppe som tar med seg en lang rekke farger. De sterke fargene og det triangulære mønstret er unikt og vågalt. Det sterke og flerfargede mønsteret bringer garantert farge og varme til ethvert rom det plasseres i.

En annen fillerye som er selve legemliggjørelsen av skandinaviske tepper er Slite-ryen vår. Denne vakre filleryen kommer fra det fine, gamle svenske selskapet AB E. Stjerna, grunnlagt i Herrljuna i 1918. Stjernas ord er «glede og inspirasjon», noe som er tydelig fra deres utvalg håndvevde filleryer. Filleryen er laget av bomull og har et klassisk og tidløst utseende. Det er et allsidig teppe som kan plasseres i mange rom, og garantert bringer varme og glede overalt der det er plassert.

Visby-teppene våre har et unikt mønster med sterke og levende farger. Visby-teppet er også laget i Sverige, og er det perfekte teppet å begynne med. Det har et unikt utseende og design.

Skandinaviske tepper gir en enkel måte å lage et personlig «statement» på og vise frem personligheten din. Når du har gjester på besøk er noe av de første de merker når de kommer inn i hjemmet ditt teppene på gulvet. Så det er viktig å velge tepper som passer stilen og personligheten din. Du bør se etter mønstre og farger som identifiserer personligheten din best, men som også går hånd i hånd med resten av dekoren din. Hvis du er utadvendt med en livlig personlighet foretrekker du sikkert sterke, levende og flerfargede tepper. Men hvis du er litt mer innadvendt og holder deg for deg selv kan du fortsatt ikke trå feil med tepper som fokuserer på mønstre og har en mer reservert farge, som grått.

Det å designe et rom for å gi det en skandinavisk følelse er en kunst i seg selv. Hvis du har lyst til å se hele den skandinaviske kolleksjonen vår kan du klikke her. Sjekk også vår instagram, der vi ofte viser frem rom i skandinavisk design med et av teppene våre.2021-10-21

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU