• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Vegg-til-vegg-tepper har kommet tilbake og er det mest solgte teppet i tilpasset størrelse

Vegg-til-vegg-tepper har kommet tilbake og er det mest solgte teppet i tilpasset størrelse

Vegg-til-vegg-teppene skjøt fart og ble de mest populære teppene over natten på 1970-tallet. Interessen økte så raskt at verken produsentene eller kundene var forberedte. Da er det kanskje ikke så rart at noen steg i produktutviklingen ble helt enkelt oversett eller hoppet over. En av konsekvensene av dette var at kvaliteten var veldig ujevn. Dette bidro selvfølgelig til at interessen kjølnet like raskt som den hadde blusset opp. Men som du kanskje har lagt merke til er situasjonen en helt annen i dag. Man har kvittet seg med de dårlige kvalitetene, og nye materialer med langt bedre egenskaper er nå i bruk. Selv om det i dag finnes et stort utvalg om man leter etter et teppe i en tilpasset størrelse, kan man trygt si at sortimentet er økende, med stadig flere strukturer, farger og mønstre. Et annet vanlig argument for vegg-til-vegg-tepper er de støydempende egenskapene. Men hva er et vegg-til-vegg-teppe, og hvilke typer vegg-til-vegg-tepper finnes det? Å rulle ut et helt nytt vegg-til-vegg-teppe i et rom er enkelt, men det vanskelige er å finne ut hva du faktisk skal dekke gulvet med på soverommet, barnerommet eller et annet rom i huset.

Per i dag er det mest syntetiske fibre som brukes i produksjonen av vegg-til-vegg-tepper. Det vanligste materialet er polyamid, oftere referert til som nylon. Det alle syntetiske fibre har til felles er at de absorberer veldig lite fukt, og de forblir like slitesterke når de er våte. Om du velger et vegg-til-vegg-teppe med fibre som er dobbelt så tykke som vanlige, vil skitten ikke nå ned i dybden på teppet, slik at du enkelt kan bruke støvsuger til rengjøring av teppet. Studier viser at om man tar godt vare på vegg-til-vegg-teppet så vil selv de som plages med allergier kunne ha dem hjemme. Tidligere var jute og bomull de mest vanlige materialene i vegg-til-vegg-tepper, men nå er de mest brukte av de naturlige fibrene ull og hår av kyr, elg, geit og andre pelsdyr. Når det kommer til utvalget av vegg-til-vegg-tepper finnes det hundrevis av produkter å velge mellom, og med alle fargene og mønstrene som tilbys finnes det flere valg enn for noen andre tepper. Du kan veldig ofte finne det samme vegg-til-vegg-teppe i 20 ulike farger. Det er derfor meget sannsynlig at du vil finne et teppe som passer perfekt til ditt rom.

I Herning oppsto historien om Skandinavias eldste og mest tradisjonsrike teppemakere. Opprinnelig herfra, har Ege Tepper laget tepper i nesten hundre år, og ingen annen by er så langt fremme når det kommer til design og kvalitet. Ege har en unik kombinasjon av sertifikasjoner for miljø og innendørsklima, der kronen på verket er den unike Krybbe til Krybbe-sertifikasjonen. Krybbe til Krybbe betyr at forbruket av ressursene ikke bare belaster miljøet minst mulig, men faktisk har en positiv innvirkning på miljøet. Dette er mulig ved å produsere vegg-til-vegg-tepper og tilpassete tepper av resirkulerte materialer. Til og med strømmen som brukes i produksjonen kommer fra vannkraft. Et vegg-til-vegg-teppe fra Ege er produsert med det største mulige omsyn til miljøet, sikkerhet og kvalitet. Alle vegg-til-vegg-tepper må nå gå gjennom spesielle testmetoder. Dette foregår hovedsakelig på State Testing Center, blant andre, som følger ISO, og testene inkluderer avvik fra mål, brennbarhet og effekten av høy temperatur, lydabsorbering, holdbarhet på fargen og kjemisk robusthet. Selvsagt selger vi i Trendcarpets tilpassete tepper og vegg-til-vegg-tepper fra Ege.2018-11-06

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski