• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Velge det beste teppet til kjøkkenet

Velge det beste teppet til kjøkkenet

Kjøkkenet er utvilsomt et av områdene i hjemmet som brukes mest. Ikke bare som et sted å lage mat og spise, men også som underholdning. Fra å lage store middager til familien til å holde fest er det ikke egentlig mange dager kjøkkenet ditt ikke er i bruk.

Når du regner med hvor mye tid vi bruker på kjøkkenet er det viktig å tenke på en rekke ting når du velger det perfekte teppet. Ideelt sett trenger du et teppe som ikke bare ser vakkert ut og er komfortabelt å gå på, men også et som er solid og beskytter kjøkkengulvet. Forståelig nok synes mange det er vanskelig å finne et teppe som passer kjøkkenet, hovedsakelig på grunn av begrensninger på størrelsen eller det å finne et teppe som er solid nok til å motstå all fottrafikken og mulig søl som kan oppstå.

Hvis du er en av de menneskene som bare ikke klarer å finne riktig teppe til kjøkkenet har du kommet til rett sted. Her foreslår jeg de to beste teppene til kjøkkenområdet ditt.

1. Holdbare plasttepper

Vi vet alle at kjøkkenet kan bli ganske skittent. Enten det er baking eller steking er det talløse uhell som bare venter på å skje, spesielt når du er omgitt av mel, rødvin osv. Du vil definitivt ikke ha et teppe som er vanskelig å gjøre rent under deg.

Et plastteppe er det perfekte teppet til å beskytte gulvet mot alle disse potensielle faremomentene. På grunn av holdbarheten, motstandskraften og stabiliteten er plasttepper et spesielt godt alternativ. Hvis plastteppet noen gang blir sølt på kan du lett vaske bort flekken med en fuktig klut. Du kan til og med væte ut hele teppet uten å skade det.

Her hos Trendcarpet har vi et flott utvalg plasttepper kalt «Horredmatta» som har vært en svensk designklassiker siden 1956. Disse teppene er kjent for å være solide, og for sitt enkle design, som er typisk for Skandinavia. Klikk her for å se vårt utvalg av Horredmatta-tepper.

2. Sisaltepper

Sisaltepper er også enestående tepper til kjøkkenet.

Disse teppene er svært lette å rense siden de fanger smuss mellom veven. Hvis det bygger seg opp smuss eller mange smuler trenger du bare å ta det med ut og riste det godt. Disse teppene er også ekstremt sterke og motstandsdyktige, og motstår alt du kaster på dem (eller mister på dem!).

Sisaltepper er et flott tillegg til alle kjøkken. Her hos Trendcarpet har vi et bredt utvalg forskjellige farger og størrelser. Klikk her for å sjekke det ut.

Uansett hvilke av de to teppene du bestemmer deg for å velge til kjøkkenet kan du vite at de holder tritt med all matlaging, fottrafikk og et og annet uhell.2019-05-13

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski