• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Velge det riktige flerfargede teppet for deg

Velge det riktige flerfargede teppet for deg

Farge er uten tvil noe av det viktigste å tenke på når du skal velge et teppe til hjemmet ditt. Den er i stand til å forandre humøret vårt og gi rommet nytt liv. Mange av oss vil gi hjemmene våre mer og mer farge, men vi er redde for å forplikte oss, og det er derfor vi ofte slår oss til ro med nøytrale farger som grått, hvitt eller svart. Ingenting sier sommer som flerfargede tepper, et fresht must i hjemmene våre i den nye årstiden.

I tidligere blogginnlegg har jeg snakket om hvordan forskjellige farger kan påvirke humøret, noe som er viktig å tenke på. Det er en grunn til at folk lar seg fascinere av regnbuen. Fargepsykologi er et viktig verktøy brukt av kunstnere, merker og markedsførere i mange forskjellige bransjer. Siden vi allerede vet hvordan individuelle farger påvirker oss, får det oss til å lure på hvordan flere farger påvirker oss? Vel, ifølge vitenskapsmenn har en kombinasjon av mange forskjellige farger, slik som en regnbue, en beroligende effekt på hjernen vår. Det er et gledelig syn å se en regnbue, noe som lindrer angst og gir oss et løft.

Nå som du vet hvordan et flerfarget teppe påvirker humøret ditt lurer du trolig på «hvor skal jeg plassere det?». Et flerfarget teppe er et svært allsidig teppe når det gjelder hvilket rom det kan være i. Hvor du plasserer det avhenger egentlig av personlige preferanser og personlighet. Hvis du er mer utadvendt vil et flerfarget teppe på kjøkkenet eller i stuen virkelig vise frem personligheten din. Hvis du er mer innadvendt passer det deg kanskje best å ha et flerfarget teppe bare i de personlige områdene dine. Flerfargede tepper er også perfekte til barnerommene. Barn elsker samlinger av alle regnbuens farger. Har du en mørk entré eller et sted hvor du vil ha mer lys kan et flerfarget teppe også hjelpe med dette. Det er egentlig ingen grenser for hvor et flerfarget teppe kan plasseres.

Flerfargede tepper kommer i alle størrelser og fasonger, men forskjellige grader av hvor flerfargede de egentlig er. Vi har alt fra persiske flerfargede tepper til flerfargede filleryer. Vår San Francisco-fillerye er et perfekt eksempel på et flerfarget teppe som er fullstappet av alle slags forskjellige farger.

For å oppsummere, hvis du vil vise frem din blide, sprudlende personlighet og karakter samtidig som du bringer liv og dybde til et rom bør du velge et sterkt flerfarget teppe. Hvis du er litt mer reservert og vil ha noe litt mer klassisk bør du vurdere et flerfarget kilim-teppe. Kan du ikke bestemme deg for hvilket kan du ta en titt på vårt store utvalg flerfargede tepper. Vi har noe for alle, så finn deg en kopp te og begynn å lete her!2019-07-01

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski