Brune tepper

I denne kategorien finner du alle de brune teppene samlet på ett sted. Blant de mest populære teppene finner man Tuva i 100 % bomull, London Square (et maskinprodusert teppe i meget god kvalitet) og det myke ullteppet Wellington. Her finnes alle nyanser av brune tepper, alt fra det lysebrune teppet Naxos i 100 % ull til det mørkebrune teppet Oria i syntetisk ull. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

BRUN TEPPE STUEBRUN TEPPE 160X230BRUN TEPPE LYSEBRUNTBEIGE TEPPE BRUN | BRUNT TEPPE GULL | GRØNT BRUNT TEPPE | RUNDT TEPPE BRUNTRYETEPPE BRUN 

Brune tepper med fri frakt & retur.

Det er enkelt å kjøpe et brunt teppe hos trendcarpet.no. Hos oss handler du med de beste kjøpevilkårene (gratis frakt & retur om det skulle vise seg at teppet må sendes tilbake). Alle teppene sendes innen 24 timer på hverdager (hvis en bestilling legges inn før klokken 14 samme dag), og leveringstiden innen Norge er 1–2 dager. 

Allsidige brune tepper

Det kan være utfordrende å velge rett farge på tepper, uansett stil og farger i interiøret for øvrig. Teppefargen skal virke sammen med møblement, veggfarger og gulvbelegg. Riktig farge kan både gi dybdefølelse og øke romfølelsen, og kan også påvirke humøret ditt. Tenk over hva slags stemning du ønsker å skape, samt husholdets livsstil. Våre tepper i bruntoner kommer i mange ulike nyanser, fra kjølig gråbrunt til varm kanel. De kan fungere som et nøytralt utgangspunkt for andre detaljer i rommet. Brune tepper er et allsidig valg som passer inn nær sagt overalt.

Brune tepper tilpasset alle interiører

Et brunt teppe kan egne seg ypperlig som base i ethvert interiør. I kombinasjon med andre jordfarger skaper brunt en rolig og avslappet atmosfære. Hvis veggene og møblene dine er lyse, kan det være flott med gråbrune gardiner og et teppe i en kombinasjon av varme bruntoner og olivengrønt. Eller hva med et mønstrete teppe i gyllenbrunt og blått? Prøver du å tilføre litt varme til innredningen? Brune tepper er en fantastisk måte å gjøre stuen koseligere og mer komfortabel på. Dette er den ideelle basen for folk som liker å maksimere designmulighetene i resten av rommet. Et nøytralt farget teppe gir gode muligheter for fargelek på både vegger og møbler.

Naturlige farger skaper ro

Brunt er selve kongen av jordfargene! Jordfarger lar deg leke med nyansene uten fare for å overdrive. Våre flotte brune tepper finnes i både varme og kjølige toner, og i mange herlige fargekombinasjoner. Fra mørk sjokolade til varm valnøtt, kanel eller stilig gråbrunt – vi har mange flotte nyanser av brunt! Hvis du ønsker et lysere teppe kan du ta en titt på vårt utvalg av tepper i jute, hemp og sisal, med naturlig lysebrune og beige fargetoner som vil gi rommet ditt et avslappet utseende. Vi har også fantastiske mønstrete tepper med fargekombinasjoner som for eksempel brunt og gull, eller ulike brune nyanser ton-i-ton. Prøv en ull-kelim i bruntoner i kombinasjon med en marokkansk skinnpuff som et eksotisk og spennende element i stuen!

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU