• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Filleryer - Her er Norges største utvalg.

Filleryer er klassiske tepper tilgjengelig i mange forskjellige design og størrelser. Kanskje den vanligste er filleryer plassert i en gang, trapp, barnerom eller utendørs. I vår butikk finner du fargerike, flerfargede og ensfargede filleryer, og mange av dem har vakre design. Alle filleryer er laget av bomull.

Enten du er ute etter et stort eller lite filleryer, har vi noe til deg. Vil du ha et ekstra langt filleryer? Vi har filleryer som er 300 cm og 400 cm lange.

Vi kunne ikke finne deg fort nok! Ta en titt på vår bestselgende filleryer Happy, som er verdsatt av mange.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Filleryer er hjemmevevde, rustikke kunstverk som du kan dekorere rommet med for å oppnå en rustikk stil, men selvfølgelig passer teppet like bra i det moderne hjemmet. En grunn til at så mange velger å dekorere med spesielt filleryer kan være fordi teppene er svært holdbare og enkle å rengjøre, noe som gjør dem svært praktiske tepper. Dette er også grunnen til at mange mennesker plasserer filleryer i for eksempel kjøkkenet eller gangen, da disse overflatene ofte blir utsatt for mye smuss og søl. Mange filleryer ender også opp i sommerhytta hvor de skaper den koselige og rustikke følelsen som mange vil ha i det miljøet.

Retningslinjer for vasking og rengjøring

Etter en stund kan teppet ha utholdt harde prøvelser og fargene har sakte, men sikkert begynt å bli mindre klare. Men ikke bekymre deg, filleryer kan vaskes rent for hånd, som vi tror er et stort pluss! Dette er lettest å gjøre med lunkent vann og vaskemidler. Du kan også bruke en fiberbørste til å fjerne flekker.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski