Gangteppe

Et gangteppe eller hallteppe er gjerne avlangt i formen, og kommer i flere typer materialer, både naturlige og syntetiske. Dette er materialer av høy kvalitet som bidrar til å lage myke og behagelige tepper som tåler mye bruk og høy fottrafikk. Et inspirerende teppe i gangen er med på å løfte hele rommet – derfor tilbyr vi et bredt utvalg av tepper tilpasset enhver stil. Velg mellom fargesterke ryer med fascinerende mønstre, minimalistiske matter i naturlige farger, eller ensfargede tepper i behagelige pasteller. Har du en lang og smal gang, kan en lang og bredstripet fillerye være den perfekte løsningen. Er gangen derimot mindre og mer kvadratisk, kan det se flott ut med et rundt, lyst teppe.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Gangteppe i sisal og jute

Sisialtepper er laget av 100 % naturlige materialer, og produseres av fibrene på agaveplanten. Teppene blir dermed spesielt slitesterke og har lang levetid, samtidig som de er enkle å rengjøre. Våre sisaltepper veves for hånd, og med sin naturlige fargepalett og sitt klassiske utseende passer de utmerket inn i enhver gang! Jute er et annet egnet, naturlig materiale for et gangteppe. Tekstilfibrene fra juteplanten gir grove og litt stivere materialer. Under veving blir juten tilsatt planteoljer for å myke opp fibrene, noe som gir teppene en særegen duft. Juteteppene er spesielt populære som gangteppe, da planten med sine robuste egenskaper også er et spesielt slitesterkt material som tåler høy fottrafikk. Juteteppene er farget med naturlige fargestoffer. Både sisal og jute gjør seg godt som gangtepper, både innendørs og utendørs, for eksempel på en inngangsveranda med tak, eller i en vinterhage.

Gangteppe - filleryer og mer

Vi tilbyr gangtepper tilpasset enhver stil, både i nøytrale toner og sterke, livlige farger. Gangen er det første som møter deg og gjester ved ankomst til huset, så det er all grunn til å smykke dette området med et vakkert og praktisk teppe! Om du ønsker å live opp gangen med noe helt spesielt og annerledes, kan du velge et nydelig, flatvevet gangteppe. Våre orientalske tepper er et vakkert alternativ til alle husets rom, inkludert entreen. Her finner du persiske og orientalsk-inspirerte gangtepper av håndspunnet ull fra sauer og geiter. Fargene er framstilt av planter, bær og frukter som finnes i området der teppet er vevet. De intrikate, vakre mønstrene i våre tepper fra Marokko, Afghanistan og Iran forteller unike historier inspirert av den individuelle veverens livserfaring. Alle våre gangtepper er spesielt slitesterke og egner seg godt for daglig bruk.

Vedlikehold og rengjøring av gangteppe

Gangen er et av hjemmets mest trafikkerte områder, og du bør derfor velge et gangteppe i et slitesterkt materiale. Samtidig bør teppet være praktisk og lett å vedlikeholde. Alle våre tepper kan støvsuges, uavhengig av materiale. Bruk en standard støvsuger og munnstykke beregnet for gulvtepper. Vi anbefaler å støvsuge teppene jevnlig, helst én gang i uken. Ved å gjøre dette fjerner du partikler og smuss som kan trenge ned i teppet, og bidrar dermed til å forlenge teppets levetid. Skulle du få en flekk på teppet, kan denne enkelt fjernes med en fuktig, lofri klut. I tillegg kan de fleste materialer også impregneres. Dette gir teppet en ekstra beskyttelse, og hjelper dem til å forbli like flotte over tid. Ta med teppene ut for banking en gang iblant, for å fjerne støvpartikler som har satt seg fast mellom fibrene.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU