Grå tepper

Her finner du grå tepper i alle tenkelige former og mønstre. Grå tepper er stilrene og enkle å matche til resten av innredningen. Takket være de mange forskjellige mønsterne, materialene og stilene finner de fleste noe som inspirerer blant våre grå tepper. De mest solgte grå teppene hos Trendcarpet inkluderer kelimteppene, bomullsteppene Silje, Tuva, Slite og Marrakech samt de grå ullteppene Athens og Wellington. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

SVART HVITT GRÅTT TEPPEGUL TEPPE GRÅROSA OG GRÅTT TEPPETURKIS GRÅTT TEPPEBLÅ TEPPE GRÅBEIGE TEPPE GRÅ | GRÅTT OG KREM TEPPE | GRÅTT MYKT TEPPEGRÅTT TEPPE 230 X 160GRÅTT TEPPE 200X290GRÅTT VEVD TEPPE | GRÅ TEPPE VINTAGEGRÅTT MODERNE TEPPE | GRÅ TEPPE 200X300GRÅ TEPPE GULLGRÅTT TEPPE 140 X 200GRÅ TEPPE LANG HAUGGRÅ TEPPE ANTRASITTGRÅMØNSTRET TEPPE | GRÅ TEPPE SØLVGRÅGRØNT TEPPEGRÅ TEPPE RYETEPPEGRÅ TEPPE RUNDGRÅTT TEPPE STUEGRÅ TEPPE BLÅGRÅTT OG BEIGE TEPPE | GRÅTT TEPPE 160 X 230GRÅ TEPPE KORT HAUGGRÅTT OG SVART TEPPE | GRÅTT HVITT TEPPE | GRØNT OG GRÅTT TEPPE | STUETEPPE GRÅTEPPE BARNEROM GRÅ | GRÅTT OG HVITT UTETEPPEUTETEPPE GRÅRUNDT GRÅTT TEPPEGRÅTT SISALTEPPE | RYETEPPE GRÅVISKOSE TEPPE GRÅULLTEPPE GRÅ 

Grå tepper i bomull, ull eller plast.

For deg som er på jakt etter et grått teppe, finner du alt fra håndvevde filleryer fra Strehög og plastmatter fra Horredsmatten til de mer luksuriøse afghanske kelimteppene. Enten du ønsker noe enklere og rimeligere eller et skikkelig luksusteppe i grått, finner du det her hos oss. Trendy og moderne eller tidløst og klassisk – det er helt opp til deg. 

Kjøp grått teppe med rask levering og fri frakt.

Du bør kjøpe ditt grå teppe hos Trendcarpet. Her kan du alltid regne med raske leveranser som i tillegg er gratis, samt 14 dagers gratis retur og sikre betalinger. 

Teppe grå

Teppe grå er tidløst og klassisk, og har blitt stadig mer populært de siste årene. Grå tepper passer i mange forskjellige interiører, og går utmerket sammen med de fleste andre farger. Vi tilbyr tepper i flere praktiske og behagelige materialer, samt mange prisklasser. Vi har noe for enhver smak. Ønsker du et isolerende ullteppe med orientalske mønstre i ulike grånyanser? Eller kanskje du foretrekker ensfargede, grå tepper. Vi tilbyr utallige lekre design og mønstre å velge blant, i flere størrelser og flotte nyanser av grått.

Teppe grå er allsidige

Noe av det beste med teppe grå er at fargen er så allsidig. Grå tepper passer inn i nær sagt alle innredninger, og kan virkelig gi et rom en elegant touch. Et grått teppe vil kunne danne en rolig og harmonisk base, og gi deg spillerom til å boltre deg i farger på øvrige interiørdetaljer som bilder, møbler og pyntegjenstander. Hvis du har en stram stil med en nøytral fargepalett, kan ett av våre mønstrede grå gulvtepper danne en flott kontrast. Har du en lys sofa eller en sittegruppe med et høylytt og dristig mønster? Da kan et mørkere grått teppe skape en god motvekt og gi balanse til rommet. Pastellfarger og dusere fargetoner ser nydelige ut sammen med en lys nyanse av grått.

Grå tepper til alle rom

Det er lurt å tenke over hvilken type belastning teppe grå vil bli utsatt for i hjemmet. Vurder materiale med tanke på aktivitetsnivået i hjemmet. Husk at dyrehår og flekker sannsynligvis vil synes bedre på et lyst teppe, og at ulike materialer kan kreve ulik grad av vedlikehold. Et syntetisk ullteppe i delikate, mørkere gråtoner til stuen kan være et supert kompromiss mellom stil og praktiske hensyn om du har dyr eller småbarn i huset. Våre sisaltepper i delikate gråtoner vil derimot være ypperlige valg til bruksrom, som kjøkkenet og entreen. På et baderomsgulv kan et lysegrått eller "greige" ryeteppe bidra til en følelse av luksus og lunhet, uten å få rommet til å virke mindre.

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)