Grønne tepper

Grønne tepper er blitt veldig populære – enten med en sterk og oppsiktsvekkende grønn farge eller med et roligere grønn- og naturfarget teppe.  Hos Trendcarpet finner du grønne tepper i alle slags materialer og utforminger, både med og uten mønster. Leter du etter et grønt teppe, enten med kunst- eller naturlige materialer, har du kommet til det riktige stedet.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

BEIGE TEPPE GRØNNGRÅGRØNT TEPPEGRØNN TEPPE RYETEPPE | GRØNT BRUNT TEPPE | GRØNN TEPPE KORT HAUGGRØNT TEPPE 160 X 230GRØNT OG HVITT TEPPE | GRØNT MØNSTRET TEPPEGRØNN TEPPE RUNDT | GRØNT OG BEIGE TEPPETEPPE I GRØNT GULLGRØNT OG GRÅTT TEPPE | GRØNT VINTAGE TEPPEMØRKEGRØNT TEPPETEPPE BARNEROM GRØNN | GRØNT UTETEPPE | RUNDT TEPPE GRØNTRYETEPPE GRØNN | GRØNT ULLTEPPE

Grønne tepper i ull, bomull og viskose.

En håndvevd grønn fillerye i 100 % bomull er ikke bare pen å se på – den er også deilig å gå på. Slike finner du her hos oss, fra blant andre AB E. Stjerne, som ble grunnlagt i 1918. Men Trendcarpet kan også tilby andre grønne tepper fra teppeprodusenter som Strehög, Horredsmattan og andre. Grønne tepper som passer de fleste lommebøker, fra de billigere teppene til de mer eksklusive. Men alle har det til felles at de er rimelige tepper med god kvalitet. 

Kjøp grønt teppe med rask levering og fri frakt. 

Har du planer om å innrede hjemmet ditt i grønt og andre naturfarger, finner du teppene dine her hos oss. Å handle hos oss er hurtig og trygt og ikke minst lekende lett. Vi leverer gratis og raskt, uansett hvor mange tepper du bestiller. Vi tilbyr også gratis retur hvis det skulle være nødvendig. Betal trygt og sikkert med kredittkort, bankkort eller faktura. 

Grønne tepper

Det ligger mye planlegging bak valg av nytt teppe til hjemmet ditt. Teppet skal helst passe perfekt inn i innredningen du allerede har og knytte alle elementene i rommet sammen. Samtidig bør det også uttrykke din egen individuelle stil og tilføre omgivelsene liv, harmoni og skjønnhet. Her finner du grønne tepper i mange forskjellige størrelser og materialer. Hvis du liker mønstrete tepper vil du finne mengder av flotte kombinasjoner av ulike grønne nyanser og farger som gull og lysegrått! Velg blant runde eller avlange tepper, ensfargede, stripete, marmorerte og orientalsk-inspirerte. Grønne tepper er et friskt og vakkert innslag i innredningen, og har blitt et populært valg for mange.

Valg av grønne tepper

Hvis du ikke er sikker på hvordan farger utfyller hverandre, kan det være lurt å benytte seg av et fargehjul. De grønne nyansene som sitter ved siden av hverandre vil alltid passe godt sammen. Er du glad i rødt og ønsker en kontrastfarge, vil grønne tepper være et dristig og stilfullt valg. Du kan variere nyanser etter smak, som for eksempel grønt med litt gråskjær. I et stramt interiør med nøytrale farger vil et mønstrete teppe i grønntoner virkelig bli et blikkfang. En monokrom innredning basert på én eller to farger er dristig og dramatisk, men vil nyte godt av et friskt og overraskende innslag som et knallgrønt teppe. Kanskje et med bladmotiv, eller i en dyp grønntone med gullstriper? Et interiør dominert av myke jordfarger vil kle et av våre tepper grønn med orientalske mønstre.

Nyanser av grønt

Med sine mange ulike nyanser er grønt en allsidig teppefarge. Grønne tepper i mørkere farger er klassisk og stilrent, mens lysere grønt vil gi et moderne og åpent inntrykk. Mørkegrønne tepper vil framstå spesielt lekre i kombinasjon med lysere farger på øvrig innredning, og vil gjøre seg godt med lysere vegger som kontrast. Lysegrønne tepper kan på sin side gi en frisk og lett følelse til mørkere rom, og vil fungere veldig bra i rom med lite naturlig lys. Ulike grønne nyanser ton-i-ton er nydelig og harmonisk, for eksempel en kjølig og naturlig urtegrønn tone inntil en mørkere grågrønn. Du finner mange herlige variasjoner i vårt sortiment. En mosegrønn, naturlig fargetone vil passe godt hos barnefamilier, da den bidrar til å skjule flekker og smuss. Uansett nyanse, hos oss finner du rekke lekre tepper av høy kvalitet!

Grønne tepper i mange former og størrelser

Farge er en veldig viktig del av et rom, og definerer energien og følelsen i omgivelsene. Du bør velge grønne tepper som kommuniserer med stilen og energien du vil at rommet skal uttrykke. Slik kan du skape en innbydende og behagelig atmosfære i hele hjemmet. I vårt utvalg av grønne tepper finner du mange typer tepper i forskjellige størrelser, både runde og rektangulære i formen. Hva med å legge et bladformet Wilton-teppe som et oppsiktsvekkende utropstegn i rommet? Eller et stort viskoseteppe i nydelig skiftende nyanser, som minner om en frisk skogbunn? Olivengrønt er en dempet og varm farge som innbyr til ro, mens skoggrønne nyanser representerer vekst og frodighet. Et rundt teppe i kjølig blågrønt spiralmønster vil være et friskt element på et baderomsgulv. Mulighetene er mange! Inviter til ro og velvære i hjemmet ditt med et grønt teppe.

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)