• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Grønne tepper

Grønne tepper er blitt veldig populære – enten med en sterk og oppsiktsvekkende grønn farge eller med et roligere grønn- og naturfarget teppe.  Hos Trendcarpet finner du grønne tepper i alle slags materialer og utforminger, både med og uten mønster. Leter du etter et grønt teppe, enten med kunst- eller naturlige materialer, har du kommet til det riktige stedet.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Grønne tepper i ull, bomull og viskose.

En håndvevd grønn fillerye i 100 % bomull er ikke bare pen å se på – den er også deilig å gå på. Slike finner du her hos oss, fra blant andre AB E. Stjerne, som ble grunnlagt i 1918. Men Trendcarpet kan også tilby andre grønne tepper fra teppeprodusenter som Strehög, Horredsmattan og andre. Grønne tepper som passer de fleste lommebøker, fra de billigere teppene til de mer eksklusive. Men alle har det til felles at de er rimelige tepper med god kvalitet. 

Kjøp grønt teppe med rask levering og fri frakt. 

Har du planer om å innrede hjemmet ditt i grønt og andre naturfarger, finner du teppene dine her hos oss. Å handle hos oss er hurtig og trygt og ikke minst lekende lett. Vi leverer gratis og raskt, uansett hvor mange tepper du bestiller. Vi tilbyr også gratis retur hvis det skulle være nødvendig. Betal trygt og sikkert med kredittkort, bankkort eller faktura. 

 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski