• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Gule tepper

Trendcarpet gir deg skikkelig gode tepper i ulike gule nyanser, både med og uten mønster. Gul er en farge som sies å aktivere oss, og som gir oss mer energi og optimisme, og det er vel noe vi alle kunne trenge innimellom. Hos oss finner du alt fra rimelige gule tepper i bomull til de mer eksklusive teppene, slik at du finner det perfekte teppe for deg. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Gule tepper i ull, bomull, viskose. 

Gul er en farge som aktiverer, gir energi og optimisme. For deg som ønsker å innrede ett eller flere rom ut fra dette prinsippet, har Trendcarpet flere spennende alternativer å velge mellom. Kanskje det holder med et mønstrete gult teppe fra Horredsmattan, som ikke er så intenst? Eller kanskje du vil dra strikken litt lenger med et riktig så fint og eksklusivt håndvevd ullteppe som er så gult at det nesten er selvlysende? Dette er bare to av alternativene du kan velge mellom hos oss, for det finnes nemlig flere. Enten du vil ha en mer diskret gulfarge i rommet, eller du vil at det skal se ut som om påskekyllinger har flyttet inn, har vi det rette teppet for deg. 

Kjøp gult teppe med rask levering.

Du har mange ulike utforminger og materialer å velge mellom, og kanskje ender du til slutt opp med en annen farge. Kanskje blått for å skape litt ekstra ro og avslapning, eller kanskje hvitt for en mer lys og nøytral stemning? Det er bare å klikke seg inn for å se på tilbudet vårt. Når du har bestemt deg, byr vi på gratis frakt og retur samt 14 dagers returrett. Du har sikkert også merket at prisene våre ligger på et meget konkurransedyktig nivå. Velkommen som kunde hos oss! 

 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski