Gule tepper

Trendcarpet gir deg skikkelig gode tepper i ulike gule nyanser, både med og uten mønster. Gul er en

farge som sies å aktivere oss, og som gir oss mer energi og optimisme, og det er vel noe vi alle kunne trenge innimellom. Hos oss finner du alt fra rimelige gule tepper i bomull til de mer eksklusive teppene, slik at du finner det perfekte teppe for deg. 

Les merLukk
+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Gule tepper i ull, bomull, viskose. 

Gul er en farge som aktiverer, gir energi og optimisme. For deg som ønsker å innrede ett eller flere rom ut fra dette prinsippet, har Trendcarpet flere spennende alternativer å velge mellom. Kanskje det holder med et mønstrete gult teppe fra Horredsmattan, som ikke er så intenst? Eller kanskje du vil dra strikken litt lenger med et riktig så fint og eksklusivt håndvevd ullteppe som er så gult at det nesten er selvlysende? Dette er bare to av alternativene du kan velge mellom hos oss, for det finnes nemlig flere. Enten du vil ha en mer diskret gulfarge i rommet, eller du vil at det skal se ut som om påskekyllinger har flyttet inn, har vi det rette teppet for deg. 

Kjøp gult teppe med rask levering.

Du har mange ulike utforminger og materialer å velge mellom, og kanskje ender du til slutt opp med en annen farge. Kanskje blått for å skape litt ekstra ro og avslapning, eller kanskje hvitt for en mer lys og nøytral stemning? Det er bare å klikke seg inn for å se på tilbudet vårt. Når du har bestemt deg, byr vi på gratis frakt og retur samt 14 dagers returrett. Du har sikkert også merket at prisene våre ligger på et meget konkurransedyktig nivå. Velkommen som kunde hos oss! 

Gule tepper

Ønsker du å gi boligen et optimistisk løft? Her finner du moteriktige og flotte, gule tepper i ulike varianter. Dermed er det nesten garantert at du finner noe som passer deg og din stil. Vi tilbyr gule tepper av høy kvalitet til stue, kjøkken, soverom eller entreen. Et teppe gir ethvert rom et nytt uttrykk, og hjelper samtidig til å dempe støy fra over- eller underetasjen. Gult er kjent for å være en oppløftende farge som gir energi, samtidig som den girer oss opp og oppmuntrer til økt aktivitetsnivå. Et gult teppe passer dermed utmerket i alle rom som trenger et løft, kanskje til og med på terrassen! Blant vårt sortiment finner du gule tepper i ulike prisklasser, og i flere former og fasonger. Vi tilbyr både klassiske og moderne tepper i et spekter av nydelige, gule nyanser.

Slitesterke gule tepper

Et teppe er ikke bare et teppe. Gule tepper kan brukes på ulike måter, og vi er derfor opptatt av å imøtekomme dine behov på best mulig måte. Det er stor forskjell på et teppes ulike bruksområder. Ønsker du for eksempel et trappeteppe eller en matte til entreen, vil behov som slitestyrke melde seg. Barna har ofte også sterke meninger om hva som er finest på deres rom. Dersom barna er små og leker mye sittende på golvet, lønner det seg med mer slitesterke tepper, for eksempel i bomull. Gult er en kjønnsnøytral og livlig farge, noe som gjør at gule tepper passer fint på et barneværelse. Også på kjøkkenet kan det ofte lønne seg å ha et slitesterkt teppe – spesielt om man har tregulv. Hva med en deilig gyllengul fillerye til kjøkkengulvet? Eller en sennepsfarget Horredsmatte i plast? Mange av våre kjøkkentepper er laget av plast, noe som gjør dem spesielt enkle å rengjøre. Plastmatter egner seg utmerket for alle steder der de utsettes for miljøer med mye aktivitet, eller der det lett blir skittent. Dersom du skulle søle litt mat på gulvet, er det bare å tørke over matten med en fuktig klut eller myk børste for å gjøre dette rent. Dersom du ønsker eller behøver en mer grundig rengjøring av kjøkkenteppet, kan det også enkelt vaskes i maskin på 30 ºC med syntetisk vaskemiddel.

Gule tepper som dekorasjon

Vi tilbyr også flotte gule stuetepper som både pynter opp og varmer. Pynt boligen med et nydelig, mønstrete teppe som virkelig er et blikkfang – det er ikke kun veggene som kan pyntes med flotte kunstverk! Våre fantastiske Wilton-tepper i orientalske mønstre vil gi din stue et unikt preg, og til en rimelig pris. Disse maskinvevde teppene er laget av både naturlige og syntetiske materialer, og kommer i flere vakre gule fargekombinasjoner. Hvis du foretrekker en mer dempet stil kan et lysegult ullteppe være midt i blinken. Pynt til selskap på terrassen en idyllisk sommerkveld med et av våre utetepper i en livlig gulfarge! Eller velg gule tepper til stuen i silkemyk viskose, som både pynter opp og varmer ditt hjem. Disse glansfulle teppene kan løfte ethvert rom, og ligger perfekt på gulvet. Våre gule viskosetepper endrer fargetone avhengig av hvordan lyset faller på det, og reflekterer lyset på lekkert vis. Disse eksklusive teppene er vevd for hånd, i likhet med våre filleryer. Tradisjonelle filleryer er godt kjent i de fleste norske hjem, og har vært i bruk i Norge i over hundre år. De flotte, tradisjonsrike teppene håndveves med gamle tøyfiller av bomull, og er blitt et kjennemerke for den skandinaviske eller nordiske stilen. Med våre gule filleryer gir du din stue, gang eller soverom et naturlig og tradisjonelt uttrykk.

Eksklusive gule tepper

Er du på jakt etter noe særegent og eksklusivt, har vi mye å velge mellom i vårt sortiment. Persiske tepper og andre orientalske design har vært populære i lange tider, i store deler av verden. De tidligste orientalske teppene var opprinnelig nomadetepper fra blant annet Iran, der hver farge hadde en egen betydning i designet. Vi har tatt utgangspunkt i disse flotte, klassiske teppene og laget våre egne, moderne versjoner! Her kan du blant annet mønstre i sart gult og kjølig lysegrått, eller mørkere gullgult i kombinasjon med dyprødt.Komplementer innredningen med en knallgul marokkanske sittepuff i ekte lær for et interiørelement utenom det vanlige. Disse nydelige puffene sys for hånd i Marokko, og har originale broderier. Denne typen salongmøbel ble svært populært i Norge og Europa omtrent på midten av 1800-tallet, og kan brukes som fotskammel eller dekorasjon. De har også en perfekt høyde til å brukes som en ekstra sitteplass, og de flotte fargene og broderiene passer like godt inn i en moderne eller minimalistisk stil som en mer romantisk. Både materialet og designet av våre gule tepper er bestemt av eksperter fra blant annet Belgia, India og Tyrkia. Resultatet er en nydelig teppekolleksjon med både unike og moderne mønstre og flotte, oppsiktsvekkende gulnyanser. Våre tepper tar seg utmerket ut i stuen, gangen eller andre steder der de får oppmerksomheten de fortjener!

Rengjøring og vedlikehold av gule tepper

Alle våre tepper holder en svært høy kvalitet, og har lang holdbarhet. Likevel er det viktig å vedlikeholde teppene dersom disse skal vare lenge, og en del av dette innebærer riktig rengjøring av dine tepper. For at teppene skal bevare sin høye kvalitet og flotte farge, anbefales det blant annet å støvsuge disse jevnlig. Dette gjelder alle materialer – uansett om det er syntetisk ull eller viskose, eller naturlig sisal, bomull eller ull. Husk også å riste eller banke teppene med jevne mellomrom, dog ikke for hardt, da dette kan skade fibrene i enkelte materialer. For en grundigere rens anbefales det å ta med dine flotte, gule tepper til et autorisert tepperenseri omtrent annethvert år. Dersom teppene ligger i områder som er spesielt utsatt for mye fottrafikk, som i ganger, entreer eller på kjøkkenet, lønner det seg ofte å snu på teppene en gang iblant. På denne måten blir teppet jevnere slitt, og du unngår unødvendig slitasje på enkelte steder av teppet. Det samme gjelder dersom du har møbler stående oppå teppet, som stuebord eller sofa. Både våre filleryer og kjøkkenmatter kan enkelt vaskes for hånd på 30 ℃, eller finvaskprogram med skånsomt vaskemiddel i vaskemaskin. Også ulltepper kan vaskes i maskin, men husk å kun bruke vaskemiddel for ull. Flekker bør derimot fjernes umiddelbart med en fuktig, lys klut som ikke loer. Dersom du gnir på flekken fester du denne dypere i teppets fibre, så vær forsiktig!

Tepper

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)