Halltepper

Det kan være vanskelig å finne et pent hallteppe. Halltepper kommer naturligvis i mange forskjellige former, men de fleste ønsker seg et langt teppe i hallen, og derfor finner du flest tepper i denne kategorien. Hallteppene hos Trendcarpet er både orientalske tepper, design-ulltepper og bomullstepper, som alle er vakre, moderne og kvalitetssikret. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

UTENDØRS TEPPE LØPER | JUTE TEPPE LØPERSISAL TEPPE LØPERFILLERYER LØPERRYETEPPE LØPERULLTEPPE LØPERPERSISKE LØPETEPPER | ORIENTALSK TEPPE LØPER | MAROKKANSK BERBER-TEPPE LØPER | TEPPER 80X300TEPPER 80X200TEPPER 70X200TEPPER 80X250

Halltepper i kelim

Kelimtepper er en teppetype som veves i store deler av Orienten og er basert på en spesiell veveteknikk som kan være vanskelig å beskrive for den som ikke har kunnskap om veving. Enkelt forklart betyr dette at mønsteret i teppene lages ved at trådene som går langs bredden, snur seg når det er på tide å skifte farge. Dette gjør kelimteppene helt unike, noe som forsterkes ytterligere ved at de fleste av hallteppene våre er afghanske, med den vakre og særegne rødfargen som karakteriserer landet. 

Kjøp hallteppe med rask levering og fri frakt.

Men du kan også finne kelimtepper fra andre land, og tepper som lages av andre veveteknikker. Felles for alle er at de passer veldig godt som halltepper, og at deres orientalske utseende skiller seg fra de vestlige. Vi fører halltepper i mange forskjellige størrelser og prisklasser, fra de rimelige og fortsatt spennende utgavene, til de større og dyrere som virkelig imponerer føttene til gjestene dine. Med et av våre halltepper er det fare for at gjester og bekjente kolliderer med resten av møblementet, da det vil være vanskelig å ta blikket bort fra teppet. 

Velger du et av våre halltepper, kan du regne med rask og gratis leveranse samt 14 dagers fri returrett.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU