Hemp-tepper & Jute-tepper

Hemptepper og jutetepper forveksles ofte, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Begge er laget av en type plantefiber, men dekommer altså ikke fra samme plante. Fordelene med jutetepper og hemptepper er at de er veldig holdbare og slitesterke, som de fleste andre plantefibre. Dessuten er de økologiske, siden de er laget av rene naturmaterialer. De har også et karakteristisk utseende der man virkelig ser at de er 100 prosent naturlige. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

RUNDT JUTE TEPPE 120 CM | JUTE TEPPE SVART | JUTE TEPPE 200X300JUTE TEPPE LØPERRUNDT TEPPE JUTE

Hemptepper og jutetepper i ulike varianter.

Hemptepper og jutetepper kommer i ulike utførelser og noen ganger også i farger. Det er for eksempel ikke uvanlig med et rundt juteteppe. Det som teppene hovedsakelig har felles, er deres noe grovere utseende, noe som mange finner ekstra tiltalende. Det er ingen tilfeldighet at jute også brukes til å lage sekkevev. Teppene ser ofte ut som om de er tvunnet og ikke vevd, og det er flere og flere som liker det rustikke utseendet. 

Hemptepper og jutetepper med rask levering og fri frakt.

Er du på jakt etter et teppe som lever, og som ikke er industriprodusert? Da er hemp- og jutetepper noe for deg. Det er vanskelig å tråkke feil om man velger organiske tepper, i tillegg til at de også er slitesterke og holdbare. Det er nesten som om det var meningen å gå på dem. Og når teppene er blitt gamle og slitte, går de rett til gjenvinning. 

Jute teppe

Et jute teppe er laget av jutefibre fra juteplanten. Fibrene veves om til vakre gulvtepper og er svært slitesterke. Få andre tepper kan holde tritt med juteteppet når det gjelder holdbarhet, samtidig som de naturlige fibrene er pålitelige og nesten vedlikeholdsfrie. Fordelene med et juteteppe er så godt som uendelige, spesielt hvis du er en miljøbevisst person! Jute er en raskt voksende plante som produserer fornybare fibre som ikke skader miljøet, og finnes hovedsakelig i Asia og India. I tillegg er jute biologisk nedbrytbart og kan resirkuleres.

Et jute teppe passer til det meste

Én av hovedårsakene til at så mange kjøper jute teppe fra oss, er evnen det har til å skape et naturlig utseende som få andre tepper kan. De er også fine for kjæledyr. Hvis du liker at føttene har noe mykt å gå på, bør du absolutt ta en kikk på utvalget vårt! Jutetepper kan tilsynelatende blandes inn hvor som helst, og med hvilken som helst stil på interiøret. De nøytrale fargene på teppene gjør de enkle å plassere i forhold til andre farger på møblene. Hvis du føler at rommet ditt trenger lun varme med et diskret utseende, er et juteteppe det perfekte tilbehøret til hjemmet ditt.

Jutetepper trenger nesten ikke vedlikehold

Selv om et jute teppe lett absorberer fuktighet, tørker det raskt og er svært motstandsdyktig mot slitasje og flekker. Plantebasert jute er også kjent for sin langvarige holdbarhet utendørs. De fleste typer jutefibre er lysebrune i fargen, men det finnes også noen lysere varianter. Generelt betraktes hvit jute som mindre holdbar enn den brune, men dette skyldes også at smuss synes mye bedre på lyse tepper. Ettersom jutefibre er tykke og myke, er de vanligvis enkle å jobbe med. Jute har høy luftgjennomtrengelighet, men lagrer ikke mye varme. Dette gjør jutetepper ideelle for varme og fuktige omgivelser. Hos Trendcarpet gir vi deg valgmuligheter når det kommer til form og størrelse på ditt nye juteteppe.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU