• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Hemp-tepper & Jute-tepper

Hemptepper og jutetepper forveksles ofte, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Begge er laget av en type plantefiber, men dekommer altså ikke fra samme plante. Fordelene med jutetepper og hemptepper er at de er veldig holdbare og slitesterke, som de fleste andre plantefibre. Dessuten er de økologiske, siden de er laget av rene naturmaterialer. De har også et karakteristisk utseende der man virkelig ser at de er 100 prosent naturlige. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Hemptepper og jutetepper i ulike varianter.

Hemptepper og jutetepper kommer i ulike utførelser og noen ganger også i farger. Det er for eksempel ikke uvanlig med et rundt juteteppe. Det som teppene hovedsakelig har felles, er deres noe grovere utseende, noe som mange finner ekstra tiltalende. Det er ingen tilfeldighet at jute også brukes til å lage sekkevev. Teppene ser ofte ut som om de er tvunnet og ikke vevd, og det er flere og flere som liker det rustikke utseendet. 

Hemptepper og jutetepper med rask levering og fri frakt.

Er du på jakt etter et teppe som lever, og som ikke er industriprodusert? Da er hemp- og jutetepper noe for deg. Det er vanskelig å tråkke feil om man velger organiske tepper, i tillegg til at de også er slitesterke og holdbare. Det er nesten som om det var meningen å gå på dem. Og når teppene er blitt gamle og slitte, går de rett til gjenvinning. 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski