• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Hvite tepper

I kategorien hvite tepper finner vi noen tepper som virkelig kan anbefales. Vi har de noe lettere teppene Silje og Fancy samt ullteppet Wellington, som alle tar seg veldig bra ut i stua. Vi har også ensfargede hvite tepper som Soft Deluxe-rye og de moteriktige viskoseteppene Palanpur og Jodhpur – hvite tepper med sensasjonell glans og kvalitet. Et hvitt teppe lyser naturlig opp et hvilket som helst rom med sin lyse farge og gir et skikkelig løft til interiøret. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Hvite tepper passer enkelt inn i interiøret. 

Et hvitt teppe passer sammen med alle farger i hjemmet. Har du en grå sofa? Blå? Svart? Et hvitt teppe blander seg med alle farger og er derfor en trygg investering. Trendcarpet sender alle sine hvite tepper med gratis frakt og retur. Generelt sett har vi alle tepper på lager, og vi sender dem samme dag hvis bestillingen legges inn før klokken 14. Hos Trendcarpet handler du selvsagt også trygt med faktura – få varene hjem før du betaler. Åpent kjøp i 14 dager gjelder for alle våre tepper. 

 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski