Hvite tepper

I kategorien hvite tepper finner vi noen tepper som virkelig kan anbefales. Vi har de noe lettere teppene Silje og Fancy samt ullteppet Wellington, som alle tar seg veldig bra ut i stua. Vi har også ensfargede hvite tepper som Soft Deluxe-rye og de moteriktige viskoseteppene Palanpur og Jodhpur – hvite tepper med sensasjonell glans og kvalitet. Et hvitt teppe lyser naturlig opp et hvilket som helst rom med sin lyse farge og gir et skikkelig løft til interiøret. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

STUETEPPE SVART OG HVITTSVART OG HVITT TEPPE 160X230 | SVART OG HVITT MØNSTRET TEPPE | SORT OG HVITT STRIPETE TEPPE | SVART HVITT GRÅTT TEPPEROSA OG HVITT TEPPE | HVIT TEPPE KORT HAUGHVIT TEPPE 160X230HVITT OG BLÅTT TEPPEHVIT TEPPE RYETEPPE | HVITE STUETEPPER | HVIT TEPPE RUNDHVITT OG GULL TEPPEBEIGE TEPPE HVITTGRÅTT HVITT TEPPE | GRØNT OG HVITT TEPPE | GRÅTT OG HVITT UTETEPPEUTENDØRS TEPPE SVART OG HVITT | RUNDT TEPPE SVART OG HVITT | RYETEPPE HVIT | ULLTEPPE HVIT

Hvite tepper passer enkelt inn i interiøret. 

Et hvitt teppe passer sammen med alle farger i hjemmet. Har du en grå sofa? Blå? Svart? Et hvitt teppe blander seg med alle farger og er derfor en trygg investering. Trendcarpet sender alle sine hvite tepper med gratis frakt og retur. Generelt sett har vi alle tepper på lager, og vi sender dem samme dag hvis bestillingen legges inn før klokken 14. Hos Trendcarpet handler du selvsagt også trygt med faktura – få varene hjem før du betaler. Åpent kjøp i 14 dager gjelder for alle våre tepper. 

Hvite tepper

Tepper er en viktig del av innredningen, og å bruke hvitt i et interiør kan gi en sofistikert stil. Hvitt i ulike nyanser signaliserer renhet og ro, og tilfører lys og liv til ethvert rom. Å matche teppefargen med atmosfæren i rommet er det viktigste når du dekorerer med tepper. Hvite fargetoner er rolige og nøytrale, men hvite tepper kan også fungere som en oppkvikker i rom med mange mørkere detaljer eller få farge-innslag. Du finner tepper i mange nydelige nyanser av hvitt i vårt sortiment!

Hvite tepper gir ro

Mange nøler litt når de tenker på å dekorere med hvite tepper. Dette er forståelig hvis det er dyr eller barn i huset, men det er alltid to sider av en sak, også et teppe! Et hvitt teppe er en visuell godbit og unektelig en lekker farge som bidrar til et luksuriøst uttrykk. Hvitt inngir en beroligende effekt. Hvis teppene vedlikeholdes og rengjøres regelmessig, kan de definitivt være et supert valg for et rom, også i hjem med barn! Hvis du vil slappe av og meditere er et rom med hvite tepper ideelt. Det er ingen hindring hvis du skulle ha behov for å ta en liten lur samtidig!

Hvite tepper passer til alt

En av de største fordelene med hvite tepper, er at de kan virke førstørrende på et rom. Hvis du plasserer et hvitt teppe i et lite rom vil rommet se større ut. Om rommet er mørkt vil teppet bidra til å reflektere lys og gi en helt annen romfølelse. Et rom med mørke vegger eller et monokromt interiør vil se ekstra lekkert ut med et hvitt teppe. Nyanser som eggeskall eller antikk gir også rommet en varmere glød. Andre nyanser, som lysegrått eller snøhvitt, vil derimot gi rommet et kjølig utseende. Våre hvite tepper vinner den visuelle faktoren i mange hjerter, kanskje også ditt? Her finner du også et bredt utvalg av materialer som jute, sisal, bomull og ull eller polyester.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU