• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Velg teppene dine ut fra teppe-type

Trendcarpet er et ledende navn i teppeindustrien. Du finner mange forskjellige tepper i nettbutikken vår. Det gir deg fleksibiliteten til å velge blant et stort utvalg tepper, inkludert noen eksotiske teppetyper som kuskinn, saueskinn, reinsdyrskinn og persiske tepper. Alle disse eksotiske teppene kan du finne eksklusivt hos oss. Teppene som er tilgjengelige på Trendcarpet er autentiske og av høy kvalitet.   

For å veilede deg til å velge det beste teppet får du her en liste over tepper og putetrekk som du kan velge mellom fra vår nettbutikk:  

Marokkanske berbertepper

Afghanske tepper

Jute- & Hamptepper

Patchworktepper

Ryetepper

Runde tepper

Kelimtepper

Filleryer

Persiske tepper

Ulltepper

Plastmatter 

Puffer

Orientalske tepper

Viskosetepper

Sisaltepper

Jacquardvevde tepper

Putetrekk

Alle disse teppene er veldig slitesterke og har ekstremt god kvalitet. Trendcarpet er den eneste online teppeforhandleren som sender ut teppene samme dag hvis de bestilles før kl.14.00. Rask levering er en av de største fordelene med Trendcarpet, og vi er også kjent for vår 14 dagers returrett. Bestill teppet ditt fra Trendcarpet i dag, og få en rask levering av kvalitetstepper. 

Søketrender

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski