Kelim teppe

Et kelim teppe er en skatt av historie, kultur og kunst som gir et snev av eksotisk sjarm til ethvert hjem. Dette spesielle teppet har dype røtter i den orientalske og østlige teppetradisjonen og har gjort sitt inntrykk i mange deler av verden.

Kelim teppe - gratis levering

Kelim tepper er håndvevde tepper som er kjent for sitt karakteristiske flatvevede mønster. De er ofte laget av naturlige materialer som ull eller bomull og kommer i et bredt utvalg av farger, mønstre og størrelser. Det som gjør kelim tepper så unike, er den gamle teknikken som brukes for å lage dem.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Kelim teppe - rask levering

Hver kelim er et mesterverk av tålmodighet og dyktighet, da de vevde mønstrene ofte er komplekse og intrikate. De representerer ofte elementer av kulturen der de ble laget, og mønstrene kan variere fra geometriske former til symboler med dypere betydning. Det er ikke bare et teppe, det er også et kunstverk som forteller en historie. Kelim tepper passer perfekt inn i forskjellige innredningsstiler, fra bohemsk og eksotisk til moderne og minimalistisk. De kan brukes som gulvtepper eller veggtepper og legge til en unik karakter og varme i ethvert rom. Noen ganger blir de også brukt som løpere eller putetrekk for å legge til en berøring av kultur i hjemmet. I tillegg til sin estetiske appell har kelim tepper også en praktisk side. De er slitesterke og enkle å vedlikeholde, noe som gjør dem til et godt valg for høytrafiktområder i hjemmet. Så, uansett om du er en kunstsamler, en eventyrer i hjertet, eller bare ønsker å legge til en eksotisk touch i ditt hjem, kan et kelim teppe være den perfekte løsningen. Det vil ikke bare være et funksjonelt element, men også et kunstverk som beriker ditt miljø og legger til en unik historie i ditt hjem.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU