Kuskinn-teppe - det største utvalget i Europa

Et kuskinn fra Trendcarpet er er importert direkte fra noen utvalgte garverier i Brasil, Argentina og Colombia. Kuskinn av høyest kvalitet og med de mest spektakulære mønstrene kommer fra Sør-Amerika. Et ekte kuskinn er unik, det finnes ikke to som er like, og den gir liv, stil, eksklusivitet og særpreg til hjemmet ditt. Alle kuskinn hos Trendcarpet er av kvalitet 1A – det høyeste kvalitetsnivået.

Bestill dit kuskinn før klokken 14, så sender vi den i dag.

Alle kuskinnene som du ser på hjemmesiden finnes på lager, og hvis du bestiller før klokken 14 (mandag til fredag), pakker og sender vi kuhuden din samme dag. Hvis du bestiller kuhuden din i løpet av helgen, sendes varen på mandagen. Du kan trygt velge å bestille mot faktura (du mottar kuhuden først og får fakturaen en uke senere), kortbetaling, bankoverføring eller PayPal.

Farge
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Kuskinn – et kunstverk til å legge på gulvet.

Hos Trendcarpet finner du Europas største utvalg av kuskinn. Hvis du ønsker å gå direkte til fargen eller mønsteret du leter etter, kan du velge kuhud i følgende kategorier:

» Kuskinn – Brun/Hvit og Eksotisk  

•    Kuskinn – Brun/Hvit 

•    Kuskinn – Beige,  Grå og Hvit

•    Kuskinn – Tricolor (svart/brun/hvit)

•    Kuskinn – Eksotisk (unik blanding av farger og mønster)

» Kuskinn – Svart/Hvit     

•    Kuskinn – Svart

Alle kuskinn er av høyeste kvalitet. Trendcarpet arbeider kun med kuskinn av kvalitet A1, og garveriene i Sør-Amerika har alle flere tiårs erfaring med å produsere og foredle kuhudene til ekstremt slitesterke, holdbare og pene tepper.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU