Kuskinn - Sort og hvit

Kuskinn i svart og hvitt hos Trendcarpet kommer fra Sør-Amerika (Brasil, Colombia og Argentina), som kan skilte med kvalitet, holdbarhet og de vakreste mønstrene. Et kuskinn i svart og hvitt kan variere svært mye i mønster. Alt fra den helsvarte ryggen, der kun sidene på kuhuden er hvite, via kuskinn der mønsteret er mer jevnt fordelt mellom svart og hvitt, til kuskinn som domineres av hvitt med kun noen få svarte flekker. Vi tar bilder av hver enkel kuhud, og når du bestiller, mottar du nøyaktig kuskinnet du ser på bildene.

Kuskinn – her finner du Europas største utvalg.

I denne kategorien finner du kuhudene våre med mønster i svart og hvitt. Hvis du er på jakt etter en brun og hvit eller eksotisk kuhud, en beige eller grå, finner du den enkelt via topp- eller venstremenyen vår. Trendcarpet lagerfører alltid mellom 500 og 1000 kuskinn, og hvis du er usikker på hvilket mønster du ønsker på kuhuden din, finner du hele utvalget vårt av kuskinn her.

Hvis du bestiller et kuskinn før klokken 14, vil bestillingen din bli sendt samme dag og levert dagen etter (hverdager). En svart og hvit kuhud er en av de mest populære kuhudene, men tilgangen på svarte og hvite kuskinn er ikke stor. Hvis du finner et kuskinn med et mønster du liker, må du skynde deg å bestille den før noen andre gjør det.

+ Mer-
Farge
Type
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)