Sebraskinn 03

kr 3 649 
På lager. Klar til å sendes neste virkedag.
Ikke tilgjengelig
.
KJØP
Ikke tilgjengelig
Venteliste

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig!

✓ Rask levering

Vi sender innen 1 virkedag

✓ Gratis forsendelse

14 dagers åpent kjøp

✓ Handla med faktura

Kjøp først. Betal senere

Sebraskinn 11 er en ekte kuhud som er designet med et autentisk sebramønster. Fordi dette er en ekte dyrehud med centimeterlange hårstrå, blir sebrafølelsen 100 prosent realistisk.
Zoologer mener at sebraenes striper er en slags kamuflasje. De vertikale stripene hjelper sebraene å skjule seg i høyt gress.
Hvis ikke du mot formodning har høyt gress i stuen, kommer dette teppet ikke til å føre en skjult tilværelse. Tvert imot. Sebrateppet er en klassiker som frisker opp ethvert rom.

Størrelse: 225 x 200 cm

- Sendes innen 24 timer.

Kvalitet hos Trendcarpet

-------------------------------

I Trendcarpet har vi full fokus på våre kuskinns kvalitet. Vi importerer kuskinnen fra Brasil der de peneste og kvalitetsmessig beste

kuskinnene finnes. Før levering går hvert kuskinn gjennom en behandlingsprosess for å bli 100 prosent luktfritt, holdbart og slitesterkt. Vi legger ut 7 bilder av hver kuskinn slik at du som kunde får fullstendig oversikt over kuskinnets kvalitet og trygt kan velge den du liker best.

Stell og vedlikehold

-------------------------

En ekte kuhud er heldigvis lett å holde pen. Her er fem enkle råd om hvordan du tar vare på din nyinnkjøpte kuhud.

1) En ekte kuhud holder samme kvalitet i flere år uten vedlikehold. Det er derfor viktig å ikke overdrive pleien av kuhuden.

2) Bær ut kuskinnet en gang i blant og rist det for å fjerne støv og smuss.

3) Hvis du søler mat eller drikke på teppet, kan du fjerne flekken med nøytral såpe og varmt vann. Teppet skal kun fuktes, ikke bløtlegges. Rengjør nøye uten å skrubbe for hardt. Da unngår du at flekken utvider seg eller blir permanent. Bruk en myk og ren fille.

4) Kuhuden må ikke renses.

5) Bruk aldri løsemidler på kuhuden. Den skal heller ikke legges i vaskemaskin eller tørketrommel.

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)