Beni Ourain-tepper

Etterspørselen etter Beni Ourain-teppet har økt dramatisk de siste årene, og dette marokkanske kilim- og bebertepper kan virkelig skilte med en skjønnhet som få andre tepper kan stille opp mot. Trendcarpet samarbeider med en lokal teppehandler ved foten av Atlasfjellene, som hver uke reiser opp i fjellene og kjøper Beni Ourain- og Azilal-tepper fra berberstammene. Vi får dermed tilgang til antikke, halvantikke og nye Beni Ourain-tepper av fantastisk kvalitet til en pris som er langt under normalen.

Et Beni Ourain-teppe – et fantastisk kunstverk.

Beni Ourain-stammen består av flere forskjellige berberstammer der noen har flyttet ned mot lavlandet, mens mange fremdeles bor oppe i Atlasfjellene og lever av sauehold. Sauene gir en enestående ull av høyeste kvalitet, og de berømte Beni Ourain-teppene lages av denne ullen. Kvinnene – som er de i stammen som vanligvis vever teppene – skaper teppene ut ifra egen livserfaring, slik at teppet ofte gjenspeiler naturen, kjærlighet, fødsler, tro og kvinnelighet. Det er heller ikke uvanlig at et Beni Ourain-teppe er vevd som en beskyttelse mot trusler utenfra, og teppet er derfor utstyrt med lykkeamuletter og andre elementer som skal bringe hell, lykke og velstand.

Alle Beni Ourain-tepper er unike.

Det finnes ikke et Beni Ourain-teppe som er likt et annet, og Trendcarpet tar bilder av alle teppene vi mottar. Alle teppene som du ser på hjemmesiden finnes på lager og sendes innen 24 timer.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne
Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU