• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Beni Ourain-tepper

Etterspørselen etter Beni Ourain-teppet har økt dramatisk de siste årene, og dette marokkanske kilim- og bebertepper kan virkelig skilte med en skjønnhet som få andre tepper kan stille opp mot. Trendcarpet samarbeider med en lokal teppehandler ved foten av Atlasfjellene, som hver uke reiser opp i fjellene og kjøper Beni Ourain- og Azilal-tepper fra berberstammene. Vi får dermed tilgang til antikke, halvantikke og nye Beni Ourain-tepper av fantastisk kvalitet til en pris som er langt under normalen.

Et Beni Ourain-teppe – et fantastisk kunstverk.

Beni Ourain-stammen består av flere forskjellige berberstammer der noen har flyttet ned mot lavlandet, mens mange fremdeles bor oppe i Atlasfjellene og lever av sauehold. Sauene gir en enestående ull av høyeste kvalitet, og de berømte Beni Ourain-teppene lages av denne ullen. Kvinnene – som er de i stammen som vanligvis vever teppene – skaper teppene ut ifra egen livserfaring, slik at teppet ofte gjenspeiler naturen, kjærlighet, fødsler, tro og kvinnelighet. Det er heller ikke uvanlig at et Beni Ourain-teppe er vevd som en beskyttelse mot trusler utenfra, og teppet er derfor utstyrt med lykkeamuletter og andre elementer som skal bringe hell, lykke og velstand.

Alle Beni Ourain-tepper er unike.

Det finnes ikke et Beni Ourain-teppe som er likt et annet, og Trendcarpet tar bilder av alle teppene vi mottar. Alle teppene som du ser på hjemmesiden finnes på lager og sendes innen 24 timer.

Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne
Mest populære
Populære tepper
TREND 2020 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski