Moderne teppe

Et moderne teppe er et viktig aksentstykke for enhver stue, soverom eller spisestue. Moderne tepper kan bidra til å definere temaet og fargepaletten i et rom, i tillegg til å ha praktiske egenskaper. Et teppe vil både beskytte og gi varme til ditt gulv, samtidig som det fungerer lyddempende. Hvis du ønsker en moderne estetikk i din innredning, finner du et bredt utvalg av mønstre og materialer hos oss. Tepper med abstrakt design er på moten, og vil fungere som nydelige blikkfang i et rom.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

FARGERIKT TEPPE MODERNEGRÅTT MODERNE TEPPE | MODERNE STUETEPPERRUND TEPPE MODERNE | ORIENTALSK TEPPE MODERNE

Materialer i moderne teppe

Materialene ditt moderne teppe er laget av påvirker både pris, holdbarhet, og selve opplevelsen av teppet. Alle våre tepper er laget av materialer i høy kvalitet, men hvert materiale har likevel sine optimale bruksområder. Ull er et av de mest populære fibrene som brukes i gulvtepper, grunnet sin mykhet og holdbarhet. I tillegg er ullen ganske fuktbestandig og smussavvisende. Polyester er et annet materiale som ofte brukes i moderne tepper, som blant annet våre maskinvevde Wilton-tepper. Dette er også et spesielt slitesterkt materiale, som tåler mye fottrafikk. Dersom du skulle være uheldig å søle på ditt moderne teppe, kan flekken som oftest enkelt fjernes med en fuktig klut.

Moderne tepper i flotte design

Design er en viktig faktor i et moderne teppe. Derfor tilbyr vi utallige kombinasjoner av mønstre og farger som følger aktuelle interiørtrender. Rene linjer og minimalistisk design er noe vi ofte ser i moderne tepper. Mange av disse vil også trekke inspirasjon fra gamle, klassiske tradisjoner, og løfte dem til nye høyder med unike detaljer fra samtiden. Et moderne teppe med livlige farger vil definitivt bli rommets fokuspunkt, mens et teppe i mer nøytrale farger kan gi flotte kontraster til resten av innredningen. Lysere fargetoner vil også gi illusjonen av at rommet er større. Forseggjorte mønstre og enkle, geometriske oppsett er enkle og flotte design å finne plass til i hjemme, takket være deres perfekte samspill mellom fargekombinasjoner og tekstur.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆