• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Patchwork Vintage Teppe 200 x 140 cm

Vintage overdyed carpets er en svært populær form for orientalsk teppe, som med de sterke fargene og slitte glans blir et selvsagt midtpunkt i interiøret.

Størstedelen av teppene er opprinnelig Isparta-tepper, gamle tepper fra byen Isparta, sørvest i Tyrkia, også kjent som regionen med de mange sjøene. Siden renningen og innslaget er av bomull (knutene av ull) er Isparta-teppet det som egner seg best til å bruke ved tillagingen av et vintage overdyed-teppe. Etter at teppet er tatt hånd om, rengjort, reparert og forsterket, forkortes bomullshåret ned for å fremheve det hvite skinnet, og det gamle utseendet på teppet. Så farges og vaskes teppene i flere omganger for å få det beste resultatet. Det brukes bare naturvennlig plantefarger som er kompatibelt med tekstilene. Teppene farges i sterke farger, og i mer nedtonede varianter. Under de vakre fargene toner klassiske, tyrkiske mønstre frem, men også de kjente blomstermønstrene i Isparta-teppene forekommer ofte.

Produksjon: Håndknyttet 
Størrelse: 200x140 cm 
Tykkelse, ca: 8 mm 
Alder: Gammel 30-90 år 
Opphav: Tyrkia 
Lugg: Ull 
Renning: Bomull 
Knutetetthet: ca 150 000-300 000 knuter per m² 

 

 Utsolgt.

Til startsiden. »

Sitemap »

Artikkel-ID:
283mb200x140

Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski