Persisk teppe Hamedan 281 x 196 cm

kr 7 699 
Tilgjengelig.
Ikke tilgjengelig
.
KJØP
Ikke tilgjengelig
Venteliste

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig!

             ✓ Gratis forsendelse ✓ Rask levering 

                        ✓ 14 dagers åpent kjøp

 

Beskrivelse

Kelim-tepper fra Iran (persiske kelimer) har blitt vevd for hånd av nomader, først og fremst kvinner i århundrer. Alt materiale som brukes er rene naturprodukter, som ullen og de vegetabilske fargene. Husdyrhold er den vanligste sysselsettingen for nomadene, både historisk og i nåtiden, og i takt med at dyrene trenger nytt beite, flytter nomadene også på seg. Det mangfoldet av natur som nomadene ferdes gjennom preger også et typisk kelim-teppe, som er kjent for å ha blitt inspirert av naturen menneskene lever og arbeider i.

Hamadan, som ligger omtrent 300 km vest for Tehran, er en av de eldste byene i Iran. Hamadan er kjent for å være et senter for byttehandel av tepper, som produseres i de mange landsbyene og byene omkring.

Hamadan tepper er unike ettersom de har skråstilte mønstre, og de veves sammen med Tyrkiske knuter. Det etniske mangfoldet i Hamadan har bidratt til at man her kan finne de mest unike orientalske design i verden.

Produksjon: Håndknyttet 
Størrelse: 281 x 196 cm 
Tykkelse, ca: 10 mm 
Alder: Nåtids 0-20 år (ikke brukt) 
Opphav: Persia / Iran 
Lugg: Ull 
  
  

 


Artikkel-ID:
20210428.stockno2838.hamedan.281x196_H306.P3

Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU