Patchwork-tepper

Patchwork-teppene er laget av flere forskjellige 30-90 år gamle tyrkiske tepper, og har deler som er vasket, reparert og vevet sammen til det gulvsmykket som kalles Patchwork. Tredcarpets produsenter i Istanbul reiser over hele Tyrkia og kjøper opp vintage carpets fra teppehandlere i mindre byer og regioner. Teppene leveres senere til vaskerier der de rengjøres, for deretter å bli sendt videre til en reparatør de blir tatt hånd om, reparert og forsterket. Her blir også bitene av de gamle teppene satt sammen, og på den måten skapes det nye teppet, Patchwork. Teppet blir så sendt til den avsluttende stretchingen. Her blir teppene lagt ut på bord av forskjellige størrelser og de strekkes nøye og forsiktig ut, fra hjørne til hjørne, kant til kant for å oppnå sin regulære form.

Omgående leveranse på alle patchwork-tepper på Trendcarpet.

Alle Patchworks er håndvevd og av fineste ullkvalitet. Alle teppene befinner seg på Trendcarpets lager, og leveres samme dag ved bestilling før klokken 14.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

-

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)