• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Persiske tepper

Et persisk teppe er noe helt spesielt – ofte omtalt som teppenes teppe. Et persisk teppe er kjent over hele verden som noe av det mest eksklusive man kan ha, takket være den lange tradisjonen, kvaliteten, mønstrene og de utallige fargene som man finner i et persisk teppe. Persiske tepper er historisk sett blitt vevet og knyttet av nomadiske stammer, men kommer også fra byer og områder rundt omkring i hele Iran. Veldig mange byer og områder i Iran har et teppe oppkalt etter seg, som for eksempel Tabriz, Isfahan, Kashan og Nain. Et Nain-teppe er kanskje det mest ettertraktede av alle persiske tepper.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Et persisk teppe og teppets mønster.

Persiske tepper har generelt fire forskjellige mønstre, der det medaljongmønstrede teppet er det mest kjente. Variasjonen i mønstrene avhenger av om teppene er laget av nomadestammer, eller om de kommer fra byen eller andre områder.

Å kjøpe et persisk teppe på Trendcarpet.

Å bestille et persisk teppe hos trendcarpet.no er trygt og sikkert. Du betaler med faktura uten ekstra avgifter, og får teppet ditt hjem før du betaler. Du har 14 dagers åpent kjøp og god tid til å bestemme deg om du vil beholde det nye teppet ditt. Alle persiske tepper hos Trendcarpet er på lager, og sendes samme dag dersom bestillingen legges inn før kl. 14. Etter kl. 14 sendes bestillingen neste arbeidsdag.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski