Plastmatter | Plasttepper - moderne tepper, høy kvalitet.

Plastmatter er lettstelte, pene og moderne. Trendcarpet selger Skandinavia mest solgte plastmatte – Horredsmattan, som veves i Horred i Sør-Sverige. Trendcarpet selger Horreds plastmatter til lavest mulig pris, og alle plastmatter leveres med fri frakt og retur. Hos Trendcarpet kjøper du svenskdesignede plastmatter av ypperste kvalitet på en trygg og sikker måte. Velg faktura som betalingsalternativ, så får du plastmatten levert hjem til deg og betaler først 14 dager senere.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Plastmatter

Våre høykvalitets plastmatter er produsert i Sverige hos de tradisjonsrike håndverksbedriftene Horredsmattan og Strehög, som har produsert plastmatter og tepper i mange tiår. Disse designklassikerne er perfekte for et hvilket som helst travelt område inne eller ute. Med et tidløst skandinavisk design er plastmattene ideelle for kjøkkenet, gangen, boden, på verandaen eller i vinterhagen. Disse er både enkle og praktiske å holde rene, og er laget spesielt for å tåle mye slitasje, flekker, smuss og søl. Det enkle, flotte designet passer inn i ethvert interiør!

Plastmatter med et klassisk design

Plastmatter fra Horredsmattan har sitt utspring i den skandinaviske designtradisjonen. Det er tradisjonsrike designuttrykket og evnen til fornyelse som har gjort disse plastmattene populære over hele Europa. Velg mellom et bredt utvalgt av estetiske og tiltalende plastmatter med ulike mønstre og klassiske design. I vår kolleksjon finner du over nydelige 40 mønstre og over 200 ulike design- og fargekombinasjoner! Mattene har et originalt uttrykk og er møysommelig utformet av Horredsmattans egen erfarne designavdeling, samt et knippe velkjente svenske industridesignere. Sammen sørger disse for at Horredsmattans plastmatter både ivaretar gamle håndverkstradisjoner og følger tidsånden med moderne og trendy design. Vi har også noen matter fra Sveriges største teppegrossist, Strehög. Våre plastmatter er både vakre for øyet og behagelig å gå på, hver eneste dag.

Bærekraftige, lettstelte plastmatter

På fabrikken i Sverige sitter håndverkstradisjonen i veggene. Her blir plastmattene vevd i henhold til tradisjonelle teknikker som er nedarvet gjennom flere generasjoner. Horredsmattans produkter er både slitesterke og miljøvennlige. Plastmattene er framstilt av REACH-sertifisert plast eller garn, eller en kombinasjon av begge deler, og inneholder ingen farlige stoffer. Som en følge av fokuset på bærekraft, produktkvalitet og design, har Horredsmattan blitt en av Europas ledende produsenter av plastmatter. De tilfredsstiller alle krav til kvalitet, form og funksjon. Våre matter kan enkelt vaskes i vaskemaskin på 30 grader, med syntetisk vaskemiddel. Dette er svært praktisk i en travel hverdag. Her finner du flotte, vedlikeholdsfrie og slitesterke plastmatter til kjøkkenet, gangen, boden eller vaskerommet.

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)