Røde tepper

Blant de røde teppene hos Trendcarpet er det røde kelimteppet en stor bestselger. Det nyproduserte afghanske kelimteppet er med sine klare farger og karakteristiske mønster er et utmerket valg hvis du ser etter et rødt teppe. Klassisk, smakfullt og moderne på samme tid. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

RØDT OG BLÅTT TEPPERØD TEPPE RUNDRØD MØNSTERTEPPERRØDT OG BEIGE TEPPER | RØDT OG SORTE TEPPERRØD TEPPE MØRKERØDTORANSJE OG RØDT TEPPERUND TEPPE RØDRYETEPPE RØD 

Røde tepper i ull, bomull eller viskose.

Hos Trendcarpet finner du røde tepper i alle slags materialer. Blant nyhetene finner vi Wilton-teppene i Trendcarpet Art Line. Ekstremt prisgunstige tepper i fantastisk utførelse. Materialet er enten polypropen eller viskose, og med veldig vakkert mønster og design. 

Kjøp rødt teppe med gratis frakt & retur.

Alle tepper som ligger i kategorien røde tepper, sendes – akkurat som alle våre tepper på trendcarpet.no – med fri frakt & retur. I utgangspunktet har vi alle tepper på lager, og disse sendes innen 24 timer på hverdager (samme dag dersom bestillingen legges inn før kl. 14). 

Rød teppe

Hvis du tenker på å kjøpe et nytt rød teppe, er det noen ting du bør tenke på i forkant. I tillegg til å velge et eventuelt mønster som passer til rommet ditt, skal du også velge riktig fargenyanse, design og materiale. Fra håndvevd ull og slitesterk sisal til syntetiske materialer som polypropylen og viskose – vi tilbyr mange alternativer! Hvilken type teppe du bør velge avhenger av hvor du vil bruke det. Områder med mye trafikk vil dra nytte av mer holdbare materialer. Hvis du har barn eller liker å underholde, trenger du kanskje noe som er lett å rengjøre.

Rød teppe i mange nyanser

Den røde løperen er et universalt og velkjent ikon. Vi ser røde løpere på alle slags arrangementer – diplomatiske møter, Oscar-utdelinger og skoleball. Tradisjonen med røde tepper går langt tilbake, helt til det gamle Hellas. Farger som rødt og lilla var sjelden vare, og symboliserte derfor ofte velstand. Enten det er lyserødt, dempet mursteinsrødt eller livlig tranebærrødt, kan et rød teppe skape et dristig og slående uttrykk i hjemmet ditt. Å velge en veggfarge som korresponderer med det røde teppet kan være en spennende og stilig interiørdetalj. Når du har bestemt deg for hvorvidt du ønsker et dramatisk eller subtilt uttrykk, kan du begrense alternativene og finne en nyanse som passer din stil.

Skap ditt eget uttrykk

Hvis du går for ett av våre dristige rød teppe, er en nøytral veggfarge det tryggeste å kombinere det med. Lyse nyanser som elfenbenshvit, krem og beige er vanlige veggfarger. Med rike, røde nyanser i teppet kan kontrasten mellom de lyse veggene og det strålende røde gulvet gi et litt interessant og stilfullt uttrykk. Også andre varme toner kan være attraktive alternativer å kombinere med et rødt teppe. For et mykt og friskt utseende, prøv en gul nyanse som smørgult eller oker. En mørkere oransje tone som terrakotta eller rust vil være nydelig i kombinasjon med rødt. Disse fargene er godt representert i vårt utvalg av Wilton- og Kelim-tepper.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU