• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Runde tepper

De runde teppene hos Trendcarpet kommer blant annet fra det populære danske designmerket Nordal, som filleryer i bomull og lær(!) og til dels fra svenske varemerker som Strehög, Plottuft og Stjerna, som med sine runde ryer (Rya Soft, Lobby, Diamant, Diamond, SuperKalix og Spectrum) i flere forskjellige farger er noen skikkelige bestselgere.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

SVART RUNDT TEPPEGUL TEPPE RUNDROSA TEPPE RUNDBLÅ TEPPE RUNDHVIT TEPPE RUNDRØD TEPPE RUNDBEIGE TEPPE RUNDFLERFARGET TEPPE RUNDGRÅ TEPPE RUNDGRØNN TEPPE RUNDT | STUETEPPE RUNDBARNEROMSTEPPE RUNDTRUNDT UTETEPPE 160UTENDØRS RUNDT TEPPE 200RUNDT TEPPE UTENDØRSRUND TEPPE BOMULLRUNDT TEPPE 240 CM | RUND TEPPE GAMMELROSA | RUND TEPPE MODERNE | RUNDT TEPPE LILLARUNDT ANTRASITT TEPPERUNDT TEPPE TURKISRUND TEPPE KREM | RUND TEPPE NATURRUND TEPPE GULRUNDT TEPPE 300RUNDT TEPPE BRUNTRUND TEPPE KORT HAUGRUNDT TEPPE SVART OG HVITT | RUNDT TEPPE FARGERIKTRUND TEPPE RØDRUNDT TEPPE 250 CMRUNDT TEPPE 150 | STORT RUNDT TEPPERUNDE STUETEPPER | SVART RUNDT TEPPE | RUNDT TEPPE BLÅTTRUNDT TEPPE VINTAGERUNDT TEPPE BARNEROMRUNDT TEPPE GRØNTRUNDT TEPPE ROSA | RUNDT HVITT TEPPE | RUNDT TEPPE 200 CM | RUNDT TEPPE 160RUNDT TEPPE 120 | RUNDT TEPPE BEIGERUNDT TEPPE 200RUNDT GRÅTT TEPPERUNDT JUTE TEPPE 120 CMRUNDT TEPPE JUTESISAL TEPPE RUNDTRYETEPPE RUNDULLTEPPE RUNDT 

Runde tepper i 80, 100, 120, 160 og 200 cm.

Alle runde tepper finnes i de vanligste og mest populære størrelsene, alt fra 80 cm, 100 cm, 120 cm, 160 cm og helt opp til 200 cm i diameter. All informasjon om våre runde tepper og alternative størrelser finnes i beskrivelsen av det respektive produktet. Ønsker du enda mer informasjon? Send oss en e-post eller ring oss på telefonen. Vår kundeservice svarer mer enn gjerne på dine spørsmål. 

Runde tepper fra Trendcarpet - alltid fri frakt.

Hos Trendcarpet bestiller du alltid trygt og sikkert med fri frakt. Vi sender bestillingen din samme dag dersom bestillingen legges inn før klokken 14. 

Runde tepper

Runde tepper tilfører det lille ekstra og vil gi et vakkert fokuspunkt til ethvert design. Hos oss finner du alle slags runde tepper laget i ulike materialer. Vi benytter oss av naturlige stoffer som jute, bomull og ull, samt syntetiske stoffer som polyester og viskose. Dette gir et bredt utvalg av unike tepper som vil passe inn i ditt hjem og din personlige stil, enten du ønsker minimalisme, intrikate mønstre eller sterke farger. Våre runde tepper kommer i alle farger og variasjoner – her finner du ensfargede tepper i ull og bomull, fargesterke tepper laget av gjenbruksmaterialer i Marokko og geometriske former med heftige kontraster. La deg inspirere, og forny hjemmet ditt med et rundt teppe som vil gi dine rom en unik touch!

Runde tepper til hjemmet

Runde tepper passer inn i alle typer rom og hjem. Disse kan fint benyttes både i stuen, på soverommet, badet, og i gangen. Enkelte av våre runde tepper kan også brukes utendørs, som på verandaen eller en balkong. Frisk opp stuen med et rundt, mønstrete teppe, få en myk start på dagen med et langhåret ullteppe ved siden av sengen eller gi varme til et kaldt betonggulv med en rund fillerye i behagelige toner. Et rundt gulvteppe i ull vil gi varme til kjølige gulv. Bomullstepper i myke og behagelige farger kan gi rommet et harmonisk preg og inngi en følelse av velbehag. Dekorer boligen med flotte, marokkanske tepper med inspirerende mønstre. De runde teppene henter inspirasjon fra alle verdenshjørner, fra livet på land og fargene i vannet. Til og med marmorerte og geometriske design er representert i våre moderne tepper. Vi tilbyr et stort utvalg runde tepper med unike design som virkelig tiltrekker seg oppmerksomhet. Disse kan være et nydelig tilskudd til et minimalistisk og nøytralt rom. For robuste og slitesterke gulvtepper kan jutematter eller filleryer i bomull være gode alternativer. Disse teppene vil ta seg like godt ut i en travel gang som i en vinterhage. Her finner du runde tepper i alle mulige størrelser, uansett om du ønsker et stort teppe til salongen eller et mindre teppe til badet.

Materiale teppe rundt

Av naturlige materialer har vi tepper laget av bomull, ull og jute. Når det kommer til syntetiske fibre finner du både tepper i 100 % syntetisk ull, viskose, polyester og polypropylen. Hovedforskjellen mellom teppene er materialenes opphav. Alle våre tepper er av høyeste kvalitet, samtidig som de er slitesterke, myke og komfortable. Noen av våre runde tepper er også laget av en kombinasjon av naturlige og gjenbrukte, syntetiske materialer, som gir et godt, miljøvennlig alternativ. Fargen på de naturlige fibrene er hentet fra naturen selv. Det er brukt planter og bær til å farge materialet som teppet er vevet med, noe som gir et unikt design og flotte fargekombinasjoner. Teppene laget av ull, både syntetisk og naturlig, kommer i ulike tykkelser og med ulik lengde på hårene. Disse er spesielt gode valg når man ser etter myke tepper til soverommet. De runde filleryene våre er meget populære, og er laget av både naturlige og syntetiske stoffer. Ull og bomull gir lune og behagelige tepper, mens viskose gir silkemyke tepper som oser av luksus. Dette materialet ser ut som knust fløyel, men er fremstilt av cellulose. Teppene laget i dette stoffet får en spesiell glans som reflekterer lyset på en unik måte, slik at teppet endrer farge etter hvordan lyset treffer teppet. Alle våre tepper er laget med fokus på miljø, så her kan du trygt velge og vrake med god samvittighet!

Produksjon av våre runde tepper

Våre tepper er produsert enten for hånd gjennom knytting og veving, eller av maskiner. Håndvevde tepper lages ved å koble sammen renner og strimler av ulike materialer. Dette kan være enten naturlige eller syntetiske stoffer. I flere av våre runde tepper brukes også en kombinasjon av begge typer materialer. Dette er et mer miljøvennlig alternativ, samtidig som det gir et særegent preg til hvert teppe. Alle tepper som veves for hånd er helt unike. Håndvevde runde tepper er også både slitesterke og holdbare, og får sjelden klumper. Teknikken som benyttes er nedarvet gjennom generasjoner, så disse tradisjonelle teppene bringer også en lang og interessant historie med seg. Håndvevde tepper er gjerne noe tynnere enn maskinvevde, og kan ofte brukes på begge sider. Maskinvevde og knyttete tepper lages på store, maskinstyrte vever som både vever og knytter teppene sammen. Teknikken som brukes er den samme som ved veving for hånd – forskjellen er at her blir resultatet likt hver gang. Teppene som er laget av maskiner er like slitesterke og robuste som tepper vevet for hånd, og er gjerne noe rimeligere i pris. Den største forskjellen ligger i designet. Runde tepper vevet for hånd blir helt originale, og mønstrene er ofte framstilt med inspirasjon fra veverens eget liv eller bosted. Maskinvevde tepper lages derimot etter en mal og følger et bestemt mønster og farger. Dette gir et behagelig og symmetrisk design som sklir sømløst inn i hvert eneste hjem.

Vedlikehold og rengjøring av runde tepper

Uansett om du kjøper runde tepper i naturlige eller syntetiske materialer, anbefaler vi å impregnere disse før bruk. Dette vil gi teppene økt motstand mot slitasje, og kan dermed forlenge levetiden. Impregnering kan benyttes på alle typer materialer, så dette er trygt vedlikehold av dine gulvtepper. Det beste vedlikeholdet for gulvtepper er jevnlig støvsuging, som er med på å holde teppet ved like og unngå skader på fibrene. Gjør det til en vane å støvsuge gulvteppene samtidig som resten av huset, helst én gang i uken eller oftere. Vi anbefaler å bruke et flatt munnstykke på teppene av viskose, mens øvrige materialer kan støvsuges med vanlig støvsugerhode. Du kan med fordel også ta ut teppene for banking og lufting. Ved å banke teppet fra baksiden løsner du støvpartikler, og den friske gjennomstrømningen gir en ny friskhet til teppet. Skulle du være uheldig å søle på teppet, bør flekken tørkes umiddelbart med en lofri, fuktig klut. Flere av våre tepper kan også vaskes i vaskemaskin. Bruk finvask-program og et skånsomt vaskemiddel beregnet på gjeldende materiale. Også tepper av polyester kan som oftest vaskes i maskin. For mer grundig rengjøring av dine runde tepper, anbefaler vi å rense disse hos et autorisert tepperenseri omtrent én gang i året for økt holdbarhet. Våre runde tepper er slitesterke og tåler høy fottrafikk. Dersom du vedlikeholder disse, vil du kunne nyte dine tepper i lang tid fremover!

Mest populære
Populære tepper
TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper