Ryetepper

Ryetepper er nok en gang blitt trendy. Å kjøpe et ryeteppe innebærer ikke lenger å måtte velge mellom få modeller og farger. Hos Trendcarpet finner du mange forskjellige modeller og farger som passer komfortabelt inn i hjeminnredningen. Trendcarpet selger de bestselgende ryeteppene Spectrum, Safir, Diamond, Diamant og de meget populære teppene Fancy, Shaggy Deluxe og Soft Deluxe. Informasjon om de respektive ryeteppene finner du i produktbeskrivelsen. Har du ytterligere spørsmål om våre ryetepper, er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post. På vår Trendcarpet kundeservice svarer vi deg gjerne på alle dine spørsmål. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

HVIT TEPPE RYETEPPE | GRÅ TEPPE RYETEPPEGRØNN TEPPE RYETEPPE | STUETEPPE RYETEPPERYETEPPE FLERFARGETSHAGGY TEPPE 200 X 290SHAGGY 140X200RYETEPPE BLÅ | RYETEPPE LØPER | RYETEPPE TURKISSHAGGY TEPPE 200 X 300RYETEPPE CREMERYETEPPE ANTRASITTRYETEPPE RØDRYETEPPE ROSA | RYETEPPE GRØNN | RYETEPPE LILLARYETEPPE SORTRYETEPPE SHAGGYRYETEPPE RUNDRYETEPPE BRUNSHAGGY TEPPE 160 X 230RYETEPPE HVIT | RYETEPPE BEIGE | RYETEPPE GRÅ | SHAGGY TEPPE

Ryetepper fra Trendcarpet - alltid med fri frakt.

Når du bestiller et ryeteppe hos Trendcarpet, er frakten alltid gratis. Å handle hos Trendcarpet er trygt, sikkert og raskt. Vi sender alle lagerførte tepper samme dag som bestillingen legges inn, så lenge det gjøres før klokken 14 på virkedager. 

Ryetepper i flere forskjellige farger.

Ønsker du å gå rett til favorittfargen din, er det bare å klikke deg videre inn på linkene hvit, beige, grå, lilla, grønn, oransje, svart og brun.

Ryetepper

Ryetepper er tilbake på moten, og det med god grunn! Her finner du flotte ryetepper i flere farger og fasonger som definitivt vil pynte opp rommet de brukes i. Våre ryetepper er av høy kvalitet, og flere av våre modeller kan brukes både inne og ute. Syntetiske ryetepper passer utmerket i hjem med allergikere, pelskledde kjæledyr eller små barn. Gi din bolig et mer helhetlig inntrykk, med et rundt ryeteppe under stuebordet eller på badet. Her finner du ryetepper for enhver interiørstil!

Ryetepper materiale

Våre ryetepper er maskinvevet, med en myk, tett og imponerende lugg. De er også rimeligere enn håndvevede tepper, men lover den samme, gode kvaliteten. Teppene er laget av polypropylen, som ligner mye på polyester. Dette er en varmebehandlet syntetisk fiber som gjør at teppene naturlig avstøter smuss og lo, i motsetning til andre materialer som ull. Våre ryetepper er allsidige og føles silkemyke under bare føtter, som gjør de perfekte til bruk under sengen, på stuen eller på barnerommet. Polypropylen er et slitesterkt materiale, som gjør at du kan nyte ditt teppe i lang tid fremover. Velg mellom lang eller kort trådhøyde for å gi ditt rom ønsket inntrykk.

Vedlikehold og rengjøring av ryetepper

For at et teppe skal vare i flere år, må det vedlikeholdes godt. Det er derimot relativt enkelt både å rengjøre og vedlikeholde våre ryetepper. Det er likevel viktig å støvsuge teppet grundig når du støvsuger huset – helst én gang i uken, men oftere dersom teppet er spesielt utsatt for støv, som i entreen. En god teppebank innimellom for å slå ut smuss som har samlet seg mellom fibrene er også å anbefale. Dersom du søler noe på teppet, bør flekkene tørkes av med en fuktig klut så fort som mulig, for at disse ikke skal sette seg permanent. Ta med teppene til en autorisert tepperenser for en grundigere rengjøring.

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)