• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Sisaltepper

Sisalteppene er de siste årene blitt veldig populære. Et sisalteppe har et naturlig utseende – sterkt, holdbart og økologisk. Sisalteppene lages av sisalplanten som vokser i Sør-Amerika og Afrika, og som i tillegg til de overnevnte egenskapene også er veldig lettstelte. Derfor er det vanlig at man kjøper et sisalteppe til gangen eller til kjøkkenet, som er rom der teppene utsettes for større slitasje enn i andre rom. Et lettstelt sisalteppe passer derfor godt inn her. 

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Sisalteppe eller jute?

Sisaltepper og jutetepper utvikles begge fra økologiske planter og gir virkelig følelsen av å være et naturlig teppe. Jute- og sisaltepper minner mye om hverandre. Begge er elegante, varme å gå på og ligner også i utseende. Men det er likevel enkelte forskjeller: 

•    Et sisalteppe har en naturlig farge som hvit (offwhite) eller lett lysebeige (cream). Det kommer fra de lange, grønne bladene på sisalplanten, og det er sterkere og mer holdbart enn andre naturlige fibre. På grunn av slitestyrken lager man ikke bare tepper av sisal – materialet brukes også til å lage tau.  

•    Sisalteppet har en mer mønstret, raspende utforming og passer på steder i hjemmet som utsettes for store påkjennelser, som gangen, kjøkkenet og hverdagsrommet

•    Jute er et noe billigere alternativ, da sisalteppet holder en høyere kvalitet og holder seg lenger. Sisaltepper absorberer også lyden bedre enn jute.

Bestill sisalteppe etter mål med kort leveringstid.

Du kan velge dine egne mål og likevel få teppet levert raskt. Hos Trendcarpet tar det bare 1–2 uker fra du legger inn bestillingen, til teppet ditt er ferdigprodusert. Størrelser som finnes på lager (de mest solgte), sendes innen 24 timer på hverdager. Alle sisaltepper leveres med fri frakt. 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski