• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Sorte tepper

I denne kategorien har vi samlet sammen alle de svarte teppene som finnes hos Trendcarpet. Her finner du et par helsvarte, ensfargede tepper, mens de fleste har litt mønster selv om helhetsinntrykket er at teppet er svart. Blant de ensfargede teppene finner vi de ettertraktede og håndvevde bomullsteppene Silje og Slite. Vi har også teppet Natural med sitt moteriktige hempmateriale, samt det fantastiske svarte teppet i viskose som heter Piazzo. Blant de mønstrete teppene er det Maronia, Cameo og London Square som er de mest solgte i kategorien.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Raske leveranser på svarte tepper.

Legger du inn bestillingen før klokken 14 på hverdager, sender vi det svarte teppet til deg samme dag. Bestillinger som legges inn etter klokken 14, sendes dagen etter, og alle bestillinger som kommer inn lørdag og søndag sendes fra Trendcarpet mandagen derpå. Alle bestillinger sendes med gratis frakt, både til deg som kunde – men også tilbake til Trendcarpet om du skulle angre deg. Bestill gjerne også med faktura slik at du mottar teppet ditt før du betaler. 

 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski