Sorte tepper

I denne kategorien har vi samlet sammen alle de svarte teppene som finnes hos Trendcarpet. Her finner du et par helsvarte, ensfargede tepper, mens de fleste har litt mønster selv om helhetsinntrykket er at teppet er svart. Blant de ensfargede teppene finner vi de ettertraktede og håndvevde bomullsteppene Silje og Slite. Vi har også teppet Natural med sitt moteriktige hempmateriale, samt det fantastiske svarte teppet i viskose som heter Piazzo. Blant de mønstrete teppene er det Maronia, Cameo og London Square som er de mest solgte i kategorien.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

RUNDT TEPPE SVART OG HVITT | UTENDØRS TEPPE SVART OG HVITT | STUETEPPE SVART OG HVITTSVART OG HVITT TEPPE 160X230 | SVART OG HVITT MØNSTRET TEPPE | SORT OG HVITT STRIPETE TEPPE | SVART HVITT GRÅTT TEPPE | GRÅTT OG SVART TEPPE  | SVART RUNDT TEPPE | JUTE TEPPE SVART | RØDT OG SORTE TEPPERBEIGE TEPPE SORTRYETEPPE SORT

Raske leveranser på svarte tepper

Legger du inn bestillingen før klokken 14 på hverdager, sender vi det svarte teppet til deg samme dag. Bestillinger som legges inn etter klokken 14, sendes dagen etter, og alle bestillinger som kommer inn lørdag og søndag sendes fra Trendcarpet mandagen derpå. Alle bestillinger sendes med gratis frakt, både til deg som kunde – men også tilbake til Trendcarpet om du skulle angre deg. Bestill gjerne også med faktura slik at du mottar teppet ditt før du betaler. 

Sorte tepper

Sorte tepper blir stadig mer populære, og flere og flere bruker dem for å gi rommet et dristig og dramatisk utseende. Som andre farger kan svart komme i en rekke nyanser. I vårt sortiment finner du garantert en nyanse som passer din personlige smak! Sorte tepper kan absorbere mye lys og gjøre rommet mørkere. Hvis du velger et teppe med en blanding av fargenyanser, vil ikke denne mørke effekten være like sterk. Det er her en blanding av farger som svart og hvitt, grått eller krem kan komme til nytte.

Sorte tepper for stil og dristighet

Hvite og sorte tepper gir en blanding av lyst og mørkt. Kombinasjonen gir teppet et mykere utseende, og kan gi andre deler av rommet, som møbler og vegger, den oppmerksomheten de fortjener. Et svart gulvteppe blandet med grått gir en mildere effekt enn et helsvart teppe. Noen sorte tepper blandet med grått, kan gi et inntrykk av å være stripete. Mønstrede tepper blandet med sort er et dristig valg for alle rom, men med riktig dekor og innredning kan de gjøre et rom til det mest stilige i huset. Tepper i svart med kremmønster er ett av de mest populære mønsterteppene. Fargeskjemaet i disse teppene blir mye mer subtile enn svart og hvitt mønster, og gjør at møblene skiller seg mer ut.

Velg et teppe som passer til livsstilen din

Når du tar en titt på utvalget vårt, vil du se at stripete tepper er tilbake i motebildet. De er en utmerket måte å krydre rommet med en blanding av sort og andre farger. Svarte tepper kan skape litt mystikk i rommet uten å måtte forandre på gulvet. Du kan bruke sorte tepper for å utfylle andre farger i rommet, men også dekke over et vegg-til-vegg-teppe. En mykere teppestil har større sannsynlighet for å få flekker eller skade hvis det ikke behandles riktig. Det oppstår gjerne flere flekker i travle husholdninger eller hjem med barn, og da anbefales den lettstelte typen teppe uten lang lugg. Er du klar for en nærmere titt?

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU