Store tepper

Store tepper krever mye plass, men i rom som er store og åpne passer det utmerket med større tepper. Hos oss finner du store og vakre tepper som virkelig kan transformere et område og tilføre både dybde og unik harmoni. Så sant plassen er der kan du fint plassere et stort teppe i stuen, på soverommet eller ute på balkongen. Vi tilbyr tepper i ulike former, runde, kvadratiske og avlange, i et stort utvalg av innbydende farger og mønstre. Velg mellom store tepper i naturlige materialer som ull og bomull, eller i slitesterke stoffer som polyester, viskose og syntetisk fremstilt ull og bomull. Her finner du et bredt utvalg av tepper som passer sømløst inn i hvert enkelt interiør!

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Type
Størrelse
Rom
Form
Stil
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

GRÅTT TEPPE 170 X 240TEPPE BARNEROM 120X170 | BEIGE TEPPE 200 X 300 | STUETEPPE 300X400 | GRÅ TEPPE 200X300STUETEPPE 200X300 | UTETEPPE 200X300RUNDT TEPPE 300  | SISAL TEPPE 200X300 | SHAGGY TEPPE 200 X 300ULLTEPPE 200X300PERSISK TEPPE 200X300 | PERSISK TEPPE 2X3MPERSISK TEPPE 3X4M

Store tepper til hjemmet

Store tepper passer inn i nesten alle typer rom, både innendørs og ute. De gjør seg kanskje aller best i større rom, der de kan samle sittegrupper og tilføre det lille ekstra. Eventuelt kan de også brukes som alternativ til vegg-til-vegg-teppe på et mindre soverom. Hva med å gi stuen et løft med et stort teppe foran sofaen? Få en behagelig start på dagen med et ullteppe ved siden av sengen. Eller gi varme til et gulvkaldt rom med en stor og deilig, isolerende rye. Mulighetene er mange! Med flotte, fargesterke eller mønstrete tepper kan du enkelt tilføre et kunstnerisk og originalt preg til et ellers nøytralt design. Tepper i en dusere palett kan eventuelt virke dempende og harmonisk i et ellers fargesprakende rom. Av store tepper har vi blant annet langhårede ulltepper, og flatvevde tepper med vakre og tidløse design som vil passe i de fleste interiører. Dette er store, slitesterke tepper av høy kvalitet som tåler mye fottrafikk. Du finner både nedtonede og fargesterke store tepper, med og uten mønstre. Fargede tepper med inspirerende design vil gjøre seg bemerket og tilføre et snev av luksus til et rom. Det er heller ingenting i veien for å bruke et stilig gulvteppe som veggdekorasjon, det er faktisk både trendy og gøyalt. Store ulltepper gjør seg ellers like godt i en kald gang som under sengen eller i en kjølig kjellerstue.

Store tepper i naturlige materialer

Hos oss finner du flotte, store tepper som passer godt til enhver stil og personlighet. Blant våre tepper i naturlige materialer finner du nydelige varianter i blant annet ull, bomull, sisal og jute. For norske hjem er kanskje den største fordelen med ulltepper at de virker isolerende og gir varme til ellers kalde gulv og rom. Ville det ikke være deilig å ha et stort, behagelig langlugget ullteppe å la føttene synke ned i når du står opp om morgenen? Lyse, ensfargede tepper i ull er et lekkert tilskudd til hjemmet. Det naturlige materialet kan loe noe i begynnelsen, men dette vil stoppe etter kort tid. Ull er vannavstøtende, noe som er praktisk i rom der man risikerer å søle væske. Et stort ullteppe vil i tillegg virke lydabsorberende, samtidig som det gir rommet en bedre og renere akustikk. Store tepper gjør seg dermed godt i overetasjer eller større rom.Våre store, vakre tepper vil gi en følelse av både luksus og komfort til ethvert hjem. Ønsker du et nøytralt inntrykk? Du finner også deilige, ensfargede tepper i jute, hemp og andre robuste naturmaterialer i vårt sortiment. Et lyst sisalteppe vil passe utmerket både i et minimalistiske interiør og i fargesprakende, mer eklektiske sfærer. I tillegg til å nedtone omgivelsene, vil det gi en behagelig kontrast og dybde til rommet.

Produksjon av store tepper

Vi tilbyr flere typer originale, moderne tepper, framstilt på samme måte som for over tusen år siden. Her finner du vakre, unike tepper til ditt hjem. De er vevet og knyttet for hånd ved bruk av tradisjonelle metoder, nedfelt gjennom generasjoner. Blant annet våre marokkanske tepper er laget av profesjonelle, marokkanske kvinner, med en teknikk som går i arv fra mor til datter århundrer. Mønstrene er gjerne inspirert av kvinnenes personlige erfaringer, og de vakre fargene framstilles ved hjelp naturlige plantestoffer. Begivenheter som fødsel, bryllup og kjærlighet går igjen i mange av teppenes mønstre. Boucherouite-teppene er marokkansk filleryer som lages av brukte tekstiler av blant annet ull, bomull, garn og syntetiske restematerialer. Disse teppene gjenspeiler den markante utviklingen i regionenes livsstil, der den gamle nomadekulturen har blitt erstattet med fast jordbruk og andre moderne hobbyer. Den eksklusive ullen som tradisjonelt har vært brukt i mange marokkanske tepper har dermed blitt sjeldnere, og veverne benytter seg heller av gjenbrukte tekstiler. Resultatet er ikke mindre vakkert av den grunn, og byr på en helt unik historiefortellinger i form av vakker og kreativ teppekunst. Også håndvevde persiske tepper fra Iran og Afghanistan forteller historien om veverens liv – som den lokale naturen og elementer fra nomadelivet. Felles for alle håndvevde tepper er at de er spesielt slitesterke. Fargene som brukes i våre store tepper er også helt naturlige – her brukes det vegetabilske fargestoffer som for eksempel aprikos, oliven og teblader.

Vedlikehold og rengjøring av store tepper

Vedlikehold og rengjøring av store tepper er ikke så komplisert som en skulle tro. Jevnlig støvsuging med en vanlig støvsuger holder lenge. Gjør det til en vane å støvsuge dine gulvtepper samtidig som du rengjør huset. Helst én gang i måneden som et minimum. Dette er med på å fjerne smuss og støvpartikler, og hindrer dem i å trenge seg ned i teppets fibre. For en oppfriskning kan du ta med teppet ut og banke det. Heng det over rekkverket og bank det fra baksiden for å frigjøre partiklene som allerede har satt seg litt mer fast. Det er også lurt å lufte teppene ute med jevne mellomrom, for å gi materialet en god gjennomstrømming av frisk luft. Uhell kan skje den beste, og skulle du være uheldig å søle på teppet, er det ingen grunn til panikk. Bruk en fuktig, hvit klut som ikke loer, og trykk den forsiktig mot flekken. For en grundigere rengjøring av våre store tepper, anbefaler vi å ta dem med til et autorisert tepperenseri. Disse vil tørrense teppene for å beholde deres flotte farger og gode kvalitet, uten å skade teppet. Det holder å ta med dine store tepper til et renseri én gang i året, eller hvert andre år. Ved riktig vedlikehold av dine store tepper har du noen riktig flotte klenodier som kan gå i arv!

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)