Puffer - puff i lær, ull eller garn?

En puff er kanskje den optimale sitteplassen i interiøret ditt. Herlig å sitte på, enkel å flytte og fantastisk lekker å se på. Populære puffer akkurat nå er: 1) marokkansk puff i skinn/lær, 2) strikket puff, 3) puff med oppbevaring, 4) skinnpuff/puff i brun, grå, svart, hvit, rosa.

Farge
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Puff i skinn.

Den marokkanske puffen i skinn er en av de mest solgte puffene hos Trendcarpet. Umåtelig populær for sitt utseende og funksjon. Vi bestiller disse håndlagde puffene rett fra Marokko og fyller dem deretter med miljøvennlig kraftpapir. Dette er godt for miljøet og gjør dem ekstra behagelige å sitte på, uten at de mister formen. En puff er i gjennomsnitt 60 cm i diameter og 30 cm høy. 

Alle sittepuffer leveres med fri frakt.

Alle puffer på hjemmesiden er på lager, og de sendes samme dag hvis bestillingen legges inn før kl. 14. Leveringstiden er to dager fra du legger inn bestillingen til du mottar den. 

Tepper

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)