• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Tepper 400 x 300 cm

Her har vi varegruppen for de helt store teppene, nemlig tepper som måler hele 300x400 cm. Dette er en størrelse som de moderne teppene sjelden produseres i, men i takt med etterspørselen lages det nå flere og flere modeller av denne imponerende størrelsen. Lenge har størrelsen på 300x400 cm vært vanlig blant de orientalske teppene fra Iran, Afghanistan, Pakistan og Tyrkia. En teppestørrelse på 300x400 cm er virkelig imponerende og krever sin plass i hjemmet, men med riktig plassering forvandles rommet på en sensasjonell måte.  

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Moderne tepper 300x400 cm.

Anbefalte tepper i størrelsen 300x400 cm er blant annet de røde kelimteppene fra Afghanistan. Fantastiske vegetabilske farger med klassisk kelmi-vev og trappeliknende mønster. Nyhetene blant disse flotte teppene er de vakre bomullsteppene Marina med fiskebenmønster og bomullsteppet Chania med sine fire farger og trendy kvadratmønster. Her finner man selvsagt også det bestselgende viskoseteppet Jodphur i mange forskjellige farger. Også det ensfargede teppet Silje kan anbefales i denne størrelsen.

Alle tepper 300x400 cm sendes med fri frakt & fri retur.

Alle tepper på Trendcarpet sendes med fri frakt og fri retur, og dette gjelder naturligvis også i størrelseskategorien 300x400 cm. Før man bestiller, er det viktig å måle opp området der teppet skal plasseres. Med et teppe i størrelsen 300x400 cm anbefales det alltid at man tar fram målebåndet og tommestokken for å være sikker på at teppet passer. Du bestiller enkelt og trygt med enten faktura, kort eller bankoverføring, og du har alltid åpent kjøp i 14 dager på bestillinger gjort hos Trendcarpet. 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski