Tepper 400 x 300 cm

Her har vi varegruppen for de helt store teppene, nemlig tepper som måler hele 300x400 cm. Dette er en størrelse som de moderne teppene sjelden produseres i, men i takt med etterspørselen lages det nå flere og flere modeller av denne imponerende størrelsen. Lenge har størrelsen på 300x400 cm vært vanlig blant de orientalske teppene fra Iran, Afghanistan, Pakistan og Tyrkia. En teppestørrelse på 300x400 cm er virkelig imponerende og krever sin plass i hjemmet, men med riktig plassering forvandles rommet på en sensasjonell måte.  

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Moderne tepper 300x400 cm.

Anbefalte tepper i størrelsen 300x400 cm er blant annet de røde kelimteppene fra Afghanistan. Fantastiske vegetabilske farger med klassisk kelmi-vev og trappeliknende mønster. Nyhetene blant disse flotte teppene er de vakre bomullsteppene Marina med fiskebenmønster og bomullsteppet Chania med sine fire farger og trendy kvadratmønster. Her finner man selvsagt også det bestselgende viskoseteppet Jodphur i mange forskjellige farger. Også det ensfargede teppet Silje kan anbefales i denne størrelsen.

Alle tepper 300x400 cm sendes med fri frakt & fri retur.

Alle tepper på Trendcarpet sendes med fri frakt og fri retur, og dette gjelder naturligvis også i størrelseskategorien 300x400 cm. Før man bestiller, er det viktig å måle opp området der teppet skal plasseres. Med et teppe i størrelsen 300x400 cm anbefales det alltid at man tar fram målebåndet og tommestokken for å være sikker på at teppet passer. Du bestiller enkelt og trygt med enten faktura, kort eller bankoverføring, og du har alltid åpent kjøp i 14 dager på bestillinger gjort hos Trendcarpet. 

Teppe 300x400

Et stort teppe 300x400 vil gi en lun og hjemmekoselig atmosfære og bidra til å binde rommet sammen. Dette er en av de mest populære teppestørrelsene, da det virkelig kan gi en følelse av forankring til området det ligger i. Her finner du flotte, store tepper til alle hjemmets rom. Våre store viskosetepper vil føles silkemyke under bare føtter, og passer perfekt på soveromsgulvet. Tepper i naturlige materialer er både bærekraftige og slitesterke valg for alle interiørstiler. Disse kommer i både duse, nøytrale og sterke farger, og vil passe utmerket inn i enhver innredning!

Teppe 300x400 i ulike materialer

Et teppe 300x400 passer blant annet svært godt til å samle en sitte- eller sofagruppe. Et deilig, silkemykt viskoseteppe gi familiens samlingspunkt et luksuriøst preg, mens et av våre Wilton-tepper er for rene kunstverk å regne. Det syntetiske materialet polyester tåler høy fottrafikk, og er svært slitesterkt. Riktig plassering kan gjøre at rommet framstår på en helt ny måte. Ulltepper vil virke isolerende og lyddempende, og tilføre ekstra varme til kalde gulv. I tillegg er ull mer fuktbestandig og smussavvisende enn andre materialer, noe som gjør dem til et utmerket alternativ å ha under spisebordet, eller til og med på kjøkkenet. Også våre ryetepper i polypropylen er smussavvisende, og egner seg godt til husholdninger med allergikere eller pelsdyr.

Orientalsk teppe 300x400

Mange land i Midtøsten og Marokko har lange tradisjoner med teppeveving. Flere av våre orientalske tepper finnes i størrelse 300x400, med unike farger og mønstre som bringer originalitet og interessante mønstre til hjemmet. Her finner du Kelim-tepper fra blant annet Afghanistan og Iran, i nydelige farger framstilt av naturlige plantestoffer. Mønstrene forteller ofte en personlig historie basert på veverens livserfaringer. Disse ullteppene veves for hånd, hvilket vil si at hvert eneste teppe er helt unikt! Dette er fargerike tepper som gir et virkelig løft til ethvert gulv. Riktig vedlikehold av teppe 300x400 forlenger levetiden. Det behøver ikke å være komplisert – jevnlig støvsuging holder lenge, mens eventuelle flekker ofte fjernes enkelt med en fuktig, lofri klut.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU