Terrasseteppe

Nå har du sjansen til å forvandle terrassen til et lite paradis. Skap et avslappende uterom med ett av våre terrassetepper. Balkong- og terrasseteppe sørger for at du kan nyte utelivet til fulle. Hva med et gressgrønt uteteppe som skaper en følelse av å være ute i naturen? Eller kanskje et blått teppe som dekker terrassen og skaper en rolig atmosfære passer bedre for deg. Takket være et enestående utvalg av farger og materialer, vil du finne teppet som passer til uterommet ditt her. Det er veldig viktig at tepper som brukes på terrasser og balkonger har et ekstra beskyttelsesnivå. Dette kalles UV-stabilisering, og betyr at fargene på teppene ikke blekner, men forblir intense lenge – selv om de blir utsatt for sol.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Et terrasseteppe må tåle vær og vind

I motsetning til teppene vi bruker inne, er teppe terrasse laget av materialer som tåler naturelementene. På grunn av disse slitesterke materialene holder de seg også godt i områder der det tråkkes mye. Utendørstepper er som regel laget av syntetiske materialer eller plantefibre. Fibre som jute og sjøgress er populære valg for terrassetepper, da disse er holdbare og laget av bærekraftige materialer. Dette er i tillegg tepper som leverer stil til en hyggelig pris, og krever lite vedlikehold. Menneskeskapte materialer som polypropylen og polyester er de mest vanlige, og er også toppvalget for et terrasseteppe. Tepper av polypropylen er svært holdbare, naturlig lofrie, og avstøter smuss. De fleste av våre utendørstepper av polypropylen er 100 % UV-bestandige. Vi har et bredt utvalg av både runde, rektangulære, små og store terrassetepper! Pynt opp uterommet med livlige mønstre og farger!

Velg riktig materiale for terrasseteppet

Et terrasseteppe trenger relativt lite vedlikehold, men akkurat som med teppene inne er det nødvendig å ta vare på dem, hvis teppene skal holde seg pene lenge. Hvis flekker får sitte for lenge, kan det føre til varig skade. Flere av våre utendørstepper kan rengjøres i vaskemaskinen eller skylles med hageslangen. Selv om terrasseteppene våre takler norsk vær, er det best å oppbevare utendørsteppene inne når temperaturen synker om høsten. Sørg for å rulle sammen teppet med bunnen vendt utover når du skal lagre det. Pass også på å velge riktig materiale for ditt uteområde. Syntetiske fibre er praktiske valg i åpne områder, da disse tørker raskt og tåler mer fuktighet. Våre terrassetepper i naturmaterialer egner seg best på litt mer skjermede steder. Disse er utmerkede valg for uteplasser med tak eller overbygg, eller i et lysthus.

Stilig uterom med terrasseteppe

For å velge det beste teppet til terrassen eller balkongen, kan du ta en titt her og finne de beste modellene for uteområder. Hos oss kan du finne et terrasseteppe som ikke står noe tilbake for innendørstepper når det gjelder stil og skjønnhet. I motsetning til innetepper kan de dessuten gjøre dobbel nytte for seg ved at de også kan brukes inne. Husk å henge dine terrassetepper i solen for tørk etter voldsomt regnvær eller vask for å sikre at de holder seg fine lenger. Forsikre deg om at begge sidene er helt tørre før du legger dem tilbake på plass. Slik sørger du for at uteteppet varer i sesong etter sesong. Nå som du vet mer om terrassetepper, gjenstår det bare å ta av deg skoene og senke tærne i et av våre trendy og funksjonelle tepper. Nyt sol og frisk luft i nye, lekre omgivelser!

Mest populære
Populære tepper
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU