Trappeteppe

Vurderer du å gi trappen et lite løft eller en sklisikker oppdatering? Ditt neste trappeteppe finner du hos oss. Vi tilbyr et bredt utvalg av selvklebende tepper i forskjellige farger og materialer. Trappeteppene sikrer godt grep, i tillegg til at de er svært dekorative og støydempende. Våre tepper er selvklebende, og har en praktisk utforming som passer de fleste trapper. Dette gjør dem spesielt enkle å installere, selv uten tidligere erfaring med å legge teppe. Teppene vil sømløst tilpasse seg trappene, og kan enkelt støvsuges ved behov for lenger levetid. Du kan velge mellom materialer som sisal eller polypropylen, og alle med en konsistent størrelse på 28 x 65 cm. Dette betyr at du også kan være kreativ og mikse og matche ulike modeller etter ønske.

Farge
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Hvorfor bruke trappeteppe

Trappen er ofte en litt oversett del av interiøret, en nødvendig installasjon som er kjedelig å holde ren. Med trappeteppe fra vårt utvalg, kan trappen bli et attraktivt blikkfang i en håndvending – uten å koste skjorta! Som en bonus minsker det slitasje på trinnene og bidrar til økt sikkerhet i hjemmet. Det er fort gjort å skli i trappen, som videre kan føre til alvorlige skader. Trappetepper vil gi mer friksjon under fotsålene enn et malt, glatt underlag, og dermed minske risikoen for uhell. Legg merke til at tykkelsen på teppet kan ha en innvirkning. Selv om tykke, lodne tepper kan virke innbydende, bør man generelt styre unna disse, da man fort kan snuble. Vårt utvalg av trappetepper har en gjennomgående tykkelse på 6–7 cm, noe som også gjør dem svært enkle å rengjøre. I tillegg til å gi økt komfort, bidrar også trappetepper til bedre lydisolasjon. Dette merkes spesielt i trappeganger med høyde under taket. Når du velger et trappe teppe hos oss, kan du være trygg på at dette er en gunstig og estetisk løsning. Våre tepper leveres ferdig kantet, med en størrelse og utforming som passer utmerket i de fleste trapper. Sørg for at trinnene er støvsuget og vasket og før du legger teppet. Her finner du trappeteppe produsert med materialer i høy kvalitet som gir et profesjonelt og luksuriøst utseende.

Rengjøring og vedlikehold av trapp teppe

Ved kjøp av nytt trappeteppe, er det lurt å vurdere tepper med kort lugg for enklere rengjøring. Støv og andre allergener som for eksempel dyrehår og døde hudceller kan feste seg i tepper. Det er derfor svært viktig å støvsuge teppene så ofte som mulig – minst én gang i uken. Det er også en fordel å bruke støvsuger med HEPA-filter – et spesielt filter som også reduserer utslipp fra støvsugerens motor, og dermed bidrar til forbedret luftkvalitet i hjemmet. En slik støvsuger vil som regel også ha nok kraft til å fjerne så mye som mulig av restene som havner på teppene og dermed forlenge levetiden deres. Har du barn eller kjæledyr i huset? Da er det sannsynligvis høy trafikk og mye fottrafikk i teppebelagte områder, noe som kan føre til raskere slitasje. Det kan være fornuftig å ta med både farge og tekstur i vurderingen når du skal velge trappeteppe. Barnefamilier eller dyrevennlige hjem vil kanskje finne mørkere fargetoner mer praktisk, og tepper i for eksempel sisal vil være enklere å holde rene. Med andre ord er det lurt å velge teppe i en farge og et materiale som passer til den daglige bruken teppet skal være utsatt for, samt til øvrige interiørelementer. Les nøye gjennom informasjonen om ditt ønskede teppe, og velg rengjøringsprodukter i henhold til våre spesifikasjoner.

Materialvalg for trappeteppe

Vi i Trendcarpet vil alltid sørge for å tilby et bredt utvalg av kvalitetsmaterialer, farger og moderne design i vårt sortiment. Alle våre tepper er produsert med slitesterke materialer, slik at du kan nyte ditt teppe lenger. Når det gjelder trappeteppe, er disse laget i naturfiberen sisal, eller syntetiske fibre som for eksempel polypropylen. Sisaltepper er både stilige og miljøvennlige, og er laget av naturlige plantefibre fra kaktusplanten Agave sisalana. Sisaltepper er blant de mest solide og slitesterke teppene som finnes, og er et ypperlig valg for alle som er opptatt av bærekraft og varighet. Disse tåler godt både fottrafikk og smuss, i tillegg til at de gir god stabilitet – selv når de er våte. Sisaltepper e dermed svært velegnet til verandaer eller andre skjermede uteområder, der du kan ha glede av dem over lang tid. Polypropylen er en versatil syntetisk fiber laget av propylen – et biprodukt av petroleum. Fiberen ble opprinnelig laget for utendørs bruk, men brukes i dag hovedsakelig i teppeproduksjon. Tepper i polypropylen er forholdsvis billige å produsere, og er dermed budsjettvennlige alternativer. Overflaten er både myk og motstandsdyktig, og tåler bruk av de fleste rengjøringsmidler. Polypropylentepper er både lettvektige og fuktbestandige, og tiltrekker seg dermed ikke muggsopp. Disse teppene egner seg også godt til utendørs bruk, men helst skjermet for solen for å beholde den livlige fargen over lenger tid.

Trappeteppe design

Er trappen slitt og kjedelig? Eller begynner du å innse at å gå med ullsokker opp og ned trappen er en risikosport? Da er trappeteppe den perfekte løsningen for deg. Her finner du et rikt utvalg av trappetepper med et tidløst design og tekstur. Alle våre trappetepper er produsert med tanke på sikkerhet, lang levetid og lite behov for vedlikehold. En annen fordel med våre trappetepper er utformingen, som gjør at de også kan brukes i for eksempel spiraltrapper eller vinklede trapper. Nøytrale farger er blant de mest ettertraktede for trappetepper, og vil passe enhver innredning. Et hvitt, beige eller grått trappeteppe tilfører trappeoppgangen stil og lys, samtidig som de gir en følelse av romslighet. Barnefamilier eller husholdninger med pelsdyr kan dermed dra nytte av mørkere farger, som også gir trappen et elegant uttrykk, samtidig som det vil skjule flekker. Hvis du har kjæledyr som etterlater seg hår, kan det være en god idé å velge ett av våre melerte trappetepper i en farge som ligner på pelsfargen til kjæledyret. Det syntetiske materialet polypropylen er naturlig lofritt, og frastøter smuss. Denne typen trappeteppe egner seg dermed utmerket også i hus med allergikere. Med litt planlegging og kreativitet kan et trappeteppe bli til et lekkert og iøynefallende designelement – uten å brenne hull i lommeboken. Her finner du trappetepper for enhver stil og interiør!

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)