• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Utendørstepper

I sommerhalvåret trives vi best ute på terrassen eller på verandaen. Utfordringen er å skape et uterom som er både funksjonelt og stilig. Alle ønsker å nyte frisk luft og sommervarme, men helst uten å ofre komforten man har i stuen. Du kan gi et umiddelbart løft til terrassen ved å bruke våre utendørstepper. Disse har en unik karakter, og ved å tilføye farge og stil knyttes alle elementene i uteområdet ditt sammen. Vi tilbyr flotte utendørstepper i en rekke elegante mønstre, farger og teksturer, både rektangulære og runde i ulike størrelser. Våre utendørstepper er produsert med slitesterke materialer som er motstandsdyktige og tåler vær og vind.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

UteteppeUTETEPPE 200X290RUNDT UTETEPPE 160 | UTETEPPE 140X200UTENDØRS RUNDT TEPPE 200UTENDØRS TEPPE LØPERUTETEPPE BLÅUTETEPPE 160X230 | GRÅTT OG HVITT UTETEPPEGRØNT UTETEPPE | UTETEPPE TIL TERRASSEUTETEPPE BEIGEUTENDØRS TEPPE SVART OG HVITT | UTETEPPE 200X300UTETEPPE GRÅUTETEPPE BALKONGRUNDT TEPPE UTENDØRS | PLASTTEPPE UTE

 

Utendørstepper samler inne- og uteområder

Drømmer du om at terrassen skal bli det nye samlingsstedet for familien? Hos oss finner du hundrevis av flotte utendørstepper som vil forvandle uteområdet ditt til en behagelig oase full av stil, og som på elegant vis binder uterommet sammen med huset. Å handle utendørstepper kan være minst like spennende som å velge nytt teppe til stuen, takket være vårt fantastiske utvalg av mønstre, farger, ulike former og design. Det viktigste er å velge riktig materiale for ditt uteområde. Et teppe i syntetiske fibre vil ofte være det beste valget for et åpent område, da dette tørker raskt og er mer fuktighetsbestandig. I et mer skjermet uterom passer også naturmaterialer godt, som for eksempel hemp eller jute. Med et vakkert teppe gjør du uteplassen til et innbydende og koselig sted for liten og stor.

Materialer i utendørstepper

Materialene som brukes i utendørstepper er tiltenkt å kunne motstå naturelementene, samt tåle både regn og sol. Takket være slitesterke og motstandsdyktige materialer holder de seg også godt i områder med mye fottrafikk, og er svært enkle å rengjøre. Våre utendørstepper er laget av enten syntetiske eller naturlige materialer. Naturlige plantefibre som hamp, jute, sisal eller sjøgress gir et vakkert, tidløst og bærekraftig produkt. Disse er populære materialvalg for tepper som kan brukes like godt i hagestuen som på verandaen. Syntetiske materialer som polypropylen og polyester er også toppvalg for utendørstepper. Polypropylen er svært holdbart og naturlig lofritt, og et ypperlig valg dersom du ønsker et rimeligere teppe. I vårt store utvalg av utendørstepper finner du garantert ett som kan gjøre uteplassen triveligere og komplimentere møbler og annen innredning du har på terrassen!

Hvordan vedlikeholde utendørstepper

Våre utendørstepper krever relativt lite vedlikehold, og med noen enkle grep kan du få glede av teppet ditt i mange sesonger fremover. Likevel er det greit å ta noen enkle grep for at teppet ditt skal holde seg fint så lenge som mulig. Vi anbefaler å bruke teppeunderlag også til utetepper, da dette vil bidra til å forlenge teppets levetid. Siden underlaget fungerer som en buffer mellom teppet og gulvflaten, beskytter det begge deler. Underlaget forhindrer også at teppet sklir, noe som gjør det tryggere å bruke. Støvsug og rist teppet for å hindre oppbygging av smuss, og sørg for å tørke opp eventuelle flekker umiddelbart med en fuktig klut. Mange av våre utendørstepper kan vaskes i maskin eller skylles av, men bør få tørke fullstendig før de legges tilbake. Sørg for å rulle teppet med bunnen vendt utover når du lagrer det innendørs om vinteren.

Mest populære
Populære tepper
TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski