• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Vegg-til-vegg-tepper

Vegg-til-vegg-tepper fra Skandinavias største og ledende produsent Ege Carpets er markedets ✓ høyeste kvalitet ✓ mest miljøvennlige tepper ✓ beste innendørsklima ✓ Allergivennlige tepper ✓ ledende skandinavisk design.

Det å rulle ut et nytt vegg-til-vegg-teppe i et rom er den enkle delen, den vanskelige delen er å vite hva som faktisk dekker gulvet på soverommet, barnerommet eller ethvert annet rom i huset der det nye vegg-til-veggteppet er.

Vegg-til-vegg-tepper fra Ege – 100% trygghet.

Fra Herning på den vakre danske landsbygda, med de uendelige åpne landskapene, finner du en av Europas eldste og mest tradisjonsbundne teppehistorie. Herfra har Egetæpper (Egetepper) produsert tepper i 100 år og ikke noe annet sted er de så langt foran når det gjelder design, kvalitet – men de har spesielt et unikt sett miljø- og inneklimasertifiseringer, hvor den unike vugge-til-vuggesertifiseringen er toppen på kransekaken.

Vegg-til-vegg-tepper med alle inneklimasertifiseringene.

Vugge til Vugge betyr at forbruket av ressurser ikke bare legger så lite klimapress som mulig, men også påvirker miljøet positivt. Ved å produsere vegg-til-vegg-tepper av resirkulerte materialer og energien til produksjonen kommer fra marine kraftverk. Et teppe fra Ege produseres med de største hensyn til miljøet, trygghet og kvalitet. Sertifiseringene sikrer at ditt ege-teppe er ✓ testet og klassifisert i henhold til standarden EN 1307 ✓ Brann- og røyktestet ✓ godkjent i henhold til EN 13501-1. ✓ CE-merket ✓ Permanent antistatisk ✓ Dansk inneklimasertifisert.

+ Mer-
Farge
Bredde
Lengde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne
Mest populære

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Kundeservice

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski