Viskoseteppe - Kjøp Viskostepper til Norges beste priser.

Viskosetepper har den siste tiden seilt opp som det absolutt heteste i norske hjem. Og dette er virkelig et fantastisk teppe. Et viskoseteppe har en glans og en utrolig gjennomarbeidet aura som gir teppet en stor, eksklusiv og luksuriøs følelse. Trendcarpet er til stede på de store teppemessene i og utenfor Delhi i India. Vi besøker, kvalitetssikrer og kjøper viskosetepper uten fordyrende mellomledd og til markedets beste priser.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Utforsk andre kategorier

VISKOSE TEPPE BEIGEVISKOSE TEPPE GRÅ

Hva er et viskoseteppe?

Viskose er en fiber som fremstilles av bomull og cellulose. Til tross for at viskosen lages med naturlige produkter, kalles det likevel for kunstfiber. Tidligere omtalte man viskose som kunstsilke. Det var i en tid da silke ble ansett som hard valuta og etterspurt over hele verden. Det var franskmannen Hilaire de Chardonnet som fant opp viskosen, som hadde samme overflate og fall som silke, men likevel var betydelig billigere å produsere.

Ditt viskoseteppe sendes umiddelbart.

Alle viskosetepper som du ser hos Trendcarpetm er på lager, og de sendes samme dag hvis bestillingen legges inn før klokken 14 (etter kl. 14 sendes den neste virkedag). Kjøper du et viskoseteppe i grått, svart, hvitt eller en annen farge, gjør du dette trygt og sikkert med fri frakt og retur.

Viskosetepper

Viskosetepper har virkelig eksplodert i popularitet de siste årene, og er å se i de fleste interiørblader. Disse teppene har et helt unikt, glansfullt utseende, nesten som knustfløyel, og gir en fantastisk refleksjon av lys. Disse myke teppene er trendy og tilfører rommet en følelse av komfort og luksus. Våre viskosetepper kommer i et stort utvalg av farger og kombinasjoner – alt fra nydelig ensfarget til moderne sjatteringer. Uansett om du ser etter et teppe til stuen, soverommet eller gangen, kan du stole på et teppe i viskose. Det naturlige materialet er noe mer følsomt enn syntetiske maskinproduserte gulvtepper. Likevel er viskose lettstelt og ligger pent på gulvet. Her får du stilrene viskosetepper av ypperste kvalitet som holder seg flotte i mange år!

Viskosetepper til ethvert hjem

Hos oss finner du viskosetepper til alle rom – være seg enebolig, leilighet eller hytte. Disse innbydende teppene tilfører farge og tekstur til enhver innredning. Det eksklusive materialet reflekterer lys på imponerende vis, og vil tilføre ethvert rom særpreg. Avhengig av hvordan teppet strykes, vil tonen forandres og lyset reflekteres på en unik måte. Våre moderne viskosetepper passer inn over alt. Dette enten det er en stor stue eller lite gjesterom du ønsker å gi et positivt løft. Hvis du for eksempel har en kald gang eller et kjølig soveromsgulv, vil et mykt viskoseteppe gi et inntrykk av varme og føles deilig mot bare føtter. Viskosetepper er glansfulle som kan jevne ut et stramt interiør, tilføre glans til en nøytral og minimalistisk innredning, og ellers gi en følelse av moderne luksus uansett hvor i huset de plasseres. Samtidig er viskose er et rimelig materiale. I vårt utvalg finner du alt fra tynnere tepper til tykkere utgaver som gir en illusjon av ekstra dybde til rommet. Vi tilbyr både rektangulære, runde og kvadratiske tepper i dette fabelaktige materialet. Teppene gir et sart og delikat inntrykk til boligen, men er slitesterke og holder seg flotte i år etter år med riktig pleie. Alle våre tepper er kvalitetssikret og holder en høy standard. Ett av våre viskosetepper vil gi deg glede i mange år.

Form og farge

Våre viskosetepper er eksklusive, delikate og fabelaktige tepper som finnes i flere ulike størrelser, former og fasonger. Dette gjør det enklere for deg å finne et teppe som passer inn i akkurat din innredning. Med riktige interiørdetaljer, kan du gi ethvert hjem et eksklusivt og moderne preg. Et tidsriktig viskoseteppe er en enkel og rask måte å tilføre noe ekstra til et rom. I vårt sortiment er det mulig å finne en avlang løper til en lang gang, eller et bredt teppe til en stor salong. Vi har et bredt utvalg av tidløse farger og kombinasjoner som passer inn i enhver interiørstil. Enten du liker duse naturtoner eller mer dristige farger, er våre viskosetepper glansfulle blikkfang! Selv tepper i dusere nyanser av beroligende beige, rosa og lysegrått har en glans som på mesterlig vis bringer fram fargen og gir rommet en helt ny aura. Hva med et teppe i skimrende gull, dypblått eller heftig turkis, som vil gjøre seg bemerket og komplementere en ellers nøytral eller minimalistisk innredning? Dette er tepper med en tekstur og glans som kan minne om både fløyel og silke. Faktisk blir materialet ofte omtalt som kunstsilke, og de diskrete sjatteringene endrer seg med hårenes retning og lyset i rommet. Viskosetepper er spreke og spennende, og med riktig belysning kan selv den mest nøytrale jordfargen tilføre et rom både interesse og farge.

Materiale og produksjon av viskosetepper

Viskose er et populært og materiale som er rimeligere enn andre naturlige materialer, blant annet silke som det ofte sammenlignes med. Viskose er en halvsyntetisk fiber og er basert på naturlige materialer som inneholder cellulose – for eksempel tremasse, bambus, soyabønner, eukalyptus eller bomull. Materialet går deretter gjennom en kunstig kjemisk prosess. Selv om det er kjemisk fremstilt, er viskose en anvendelig fiber som kjennes like mykt ut som naturlige fibre, som ull og bomull. Viskose ble skapt som en erstatning for silke og har samme mykhet og glatthet – du vil sjelden finne noe mykere enn et viskoseteppe! I motsetning til polypropylen, blir derimot ikke viskosetepper statisk ladet. De gir også svært god isolasjon, og vil holde deg varm om vinteren. Våre viskosetepper er derfor den perfekte erstatningen for gulvtepper av ull, bomull og helsyntetiske stoffer som polyester. Teppene er laget av 100 % viskose og er myke og behagelige mot bare føtter. Det føles nesten som å gå på en deilig solvarm, mosekledd skogbunn! Flere av våre viskosetepper er håndvevde, andre er maskinknyttet. Forskjellen reflekteres hovedsakelig i prisen, men også i sammensetningen av farger og tråder. Maskiner har noe større presisjon enn håndvev, men uavhengig av fremstillingsmåte, kan du være trygg på at viskosen som benyttes er av ypperste kvalitet. Selv om viskose i utgangspunktet er en mindre robust fiber sammenlignet med naturlige materialer som lin og ull, er våre tepper både slitesterke og holdbare.

Viktig å vite om viskosetepper

Viskosetepper kan loe noe til å begynne med, gjerne de første månedene etter at de er kommet i hus. Vi anbefaler derfor å støvsuge teppet med et flatt munnstykke – støvsug med hårene for det beste resultatet. Den første tiden kan du med fordel støvsuge teppet hyppig. Det anbefales også å støvsuge eller riste teppet med jevne mellomrom for å fjerne smuler og støv mellom fibrene. Teppene trives best i tørre omgivelser – de passer dermed utmerket på for eksempel soverom eller stue. Skulle du være uheldig å få en flekk på teppet, bør denne fjernes umiddelbart med en lofri, fuktig klut. Også her bør det rengjøres med hårene for best resultat. Vurderer du å vaske teppet, bør du benytte deg av et autorisert tepperenseri. Ved langvarig eksponering for sol anbefaler vi at teppene snus jevnlig, for å unngå at fargen falmer. For best mulig resultat og et teppe som varer, er dte mulig å impregnere våre viskosetepper før det tas i bruk. Det vil da få høyere toleranseevne og tåle mer. Med riktig vedlikehold kan viskosetepper fortsette å holde seg både myke og skinnende i mange år. Selv om det kanskje kan virke som mye å tenke på i forhold til viskose, er det ingen grunn til å la seg avskrekke. Dette er tepper som alt i alt er enkle å vedlikeholde!

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)