• GRATIS FRAKT
  • HANDLA TRYGT MED FAKTURA
  • RASK LEVERING
  • 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Viskoseteppe - Kjøp Viskostepper til Norges beste priser.

Viskosetepper har den siste tiden seilt opp som det absolutt heteste i norske hjem. Og dette er virkelig et fantastisk teppe. Et viskoseteppe har en glans og en utrolig gjennomarbeidet aura som gir teppet en stor, eksklusiv og luksuriøs følelse. Trendcarpet er til stede på de store teppemessene i og utenfor Delhi i India. Vi besøker, kvalitetssikrer og kjøper viskosetepper uten fordyrende mellomledd og til markedets beste priser.

+ Mer-
Farge
Lengde
Bredde
Pris
Sorter etter

Nåværende filtre:

Fjerne

Hva er et viskoseteppe?

Viskose er en fiber som fremstilles av bomull og cellulose. Til tross for at viskosen lages med naturlige produkter, kalles det likevel for kunstfiber. Tidligere omtalte man viskose som kunstsilke. Det var i en tid da silke ble ansett som hard valuta og etterspurt over hele verden. Det var franskmannen Hilaire de Chardonnet som fant opp viskosen, som hadde samme overflate og fall som silke, men likevel var betydelig billigere å produsere.

Ditt viskoseteppe sendes umiddelbart.

Alle viskosetepper som du ser hos Trendcarpetm er på lager, og de sendes samme dag hvis bestillingen legges inn før klokken 14 (etter kl. 14 sendes den neste virkedag). Kjøper du et viskoseteppe i grått, svart, hvitt eller en annen farge, gjør du dette trygt og sikkert med fri frakt og retur.

 

Mest populære
Populære tepper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tepper

Tepper

Rom

Farge

Størrelse

Stil

Kundeservice

Informasjon

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski